Sivut

torstai 7. helmikuuta 2013

Np-ultra

Huh, jännitys ohi. Kaikki on hyvin! Pikkuiset siellä nukkui, mun piti yskäistä ja ultraaja koputti masua, että pienet heräisivät :-D Yläkerran kaveri aloittikin heilumisen ja vilkutteli taas, alakertakin heräsi yläkerran jumppailuun. On ne niin ihania!

Viikkoja on tänään 12+0. Ultraajia oli kaksi; toinen perehdytyksessä ja toinen ihan vakkari. Vauvojen mitat oli niinku pitääkin, sydämet sykki, rakenteet kunnossa ja liikkeet oli tosi hyvät. Aika kauan kesti, että pystyttiin näkemään niskaa, kun vauvat vaihtoi asentoa koko ajan. Ultraajalle oli myös haaste pysyä vauvojen mukana, kumpi on A ja kumpi B. Todella mukavia olivat molemmat kätilöt! Saatiin kuviakin mukaan yli 10! :-)

Varmistui, että kyseessä on mono... .. jotain eli suomeksi sanottuna identtiset vauvat, jotka majailevat samassa istukassa. Tässä vaarana on, että toinen alkaa syömään myös toisen eväitä ja toisesta tulee aliravittu. Meidät siirretään Naistenklinikalle seurantaa ja synnytystä varten, uusista säädöksistä johtuen. Sinne kuulemma menevät kaksosodottajat, erityisesti riskiraskaudet, joissa on sama istukka molemmilla. Seuraava lääkärin tekemä ultratutkimus on viikolla 16, jonka jälkeen lääkäri tutkii ja ultraa joka toinen viikko raskauden loppuun asti. Hyvä, että seuranta on tiivistä, jotta tilanteen niin vaatiessa, pystytään reagoimaan nopeasti ja mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Täällä on nyt yksi todella onnellinen mama (& isi)! xxxx
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3