Sivut

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Hejssan!

Tänään on viikkoja edellisen ultran mukaan 11+5. Huomenna on np-ultra ja selviää vähän enemmän kuin viime kerralla. Saatiin aika 9.00 eli tällä kertaa ei tartte kärvistellä töissä sitä ennen :-D

Jännittää! Eikö tää jännitys ja pelko ikinä lopu? Nyt pelottaa onko vauvoilla kaikki hyvin, seuraavaksi pelätään miten vauvat kasvaa ja pysyvätkö vauvat masussa tarpeeksi kauan, sitten pelätäänkin jo miten selviää vanhempana, kun onkin yhtäkkiä vastuussa kahdesta pienestä eikä tiedä miksi vauva itkee ja mitä pitäisi tehdä. No, kaikki aikanaan, nyt on ajatukset huomisessa.

Oireista sen verran, että pahoinvointi on huipussaan yöllä! Herään monta kertaa yössä, käyn vessassa ja kärsin pahasta, etovasta olosta. Päivisin pahoinvointia on taas ollut tän viikon ajan. Tänään oli tosi huono olo töiden jälkeen enkä kyennyt mihinkään. Hassua, kun hetki sitten oli lähes oireettomat päivät. Pakko sanoa taas vaihteeksi, että onneksi on oireita, etten ala kuvittelemaan taas sitä pahinta. Pahoinvointirannekkeita käytän edelleen, en uskalla edes kuvitella millaisia päiväni olis, jos en käyttäisi niitä.

Loppuun kuva rakkausmasusta. xxxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3