Sivut

tiistai 29. tammikuuta 2013

Ensimmäinen virallinen ultra

Tänään se oli! Jännitti koko päivän, olis ollut fiksua varata aika ihan aamusta, ettei olis tarvinnut jännittää aamupäivää töissä.  Meitä vastassa oli tosi mukava kätilö. Ensin juteltiin raskaudesta ja voinnista. Sitten ultrattiin vatsan päältä. Pikkuinen tuli heti näkyviin ja kätilö oli iloinen (oltiin just puhuttu aiemmista keskenmenoista). Hetken päästä kätilö näytti pelkkää harmaata kohtaa ja sanoi: "arvaatteko mitä!", ei tietenkään tajuttu mitä se harmaa oli tai mitä kätilö ylipäänsä tarkoitti. Kätilö vei laitteen takaisin kohdun päälle ja sanoi, että siellähän on kaksi vauvaa. Kätilö ei siis tiennyt edellisestä ultrauskerrasta ja kaksosista. Pelästyin ensin, kun kätilö tutkaili vaan yhtä vauvaa eikä toista näkynyt alkuun missään.

Molemmat vauvat liikkui ja sydämen sykkeet oli just niinku pitää. Toinen vauvoista vilkutti ja heilutti jalkoja ja veti kuperkeikkaa :´') Se oli suloista! Naureskeltiin miehen kanssa onnenkyyneleet silmissä.

Vauvojen mitat vastaa viikkoja 10+4 eli mennään vähän taaksepäin viikoissa. Saatiin uusi ultra-aika parin viikon sisään, jolloin katsotaan niskaturvotus ja varmistetaan onko kyseessä identtiset kaksoset, kuten kätilö tänään arveli.

Oon niin onnellinen ja huojentunut! Ja tyytyväinen uudesta ajasta, jotta saadaan vauvojen hyvinvoinnille varmistus vielä viikoilla 12+. Ihanaa ihanaa! xxxx
2 kommenttia:

  1. Ihanan nopeasti tuo masu näkyy kun odottaa kaksosia.. :D

    VastaaPoista
  2. Niinpä! :D Jännä nähdä minkä kokoinen masu on sit loppuvaiheessa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3