Sivut

perjantai 18. tammikuuta 2013

10+3

Kymppi on tullut täyteen! Kävin maanantaina labrassa verikokeissa, joka liittyy sikiöseulontaan. Uusi systeemi kun on, että ultra ja verikoe on nyt erikseen. Ultraan on vielä (liikaa) aikaa. Vasta 29.1. Toisaalta en jaksa odottaa, että saan tietää kaiken olevan kunnossa. Toisaalta taas, en halua nähdä kolmannen kerran tyhjyyttä ja kuulla niitä masentavia sanoja. Tykkään niin hirveesti olla raskaana eikä kukaan saa viedä tätä multa.

Parina viime aamuna oon herännyt uuteen päivään ilman jogurttia. Ei oo tarvinnut juosta kuin max kerran vessaan yön aikana. Oon alkanut miettimään jos tää onkin huono juttu. Mitä jos raskaus on mennyt kesken ja saan tietää siitä vasta ultrassa?
Onko normaalia, että näillä viikoilla pahin paha olo helpottaa eikä enää vessata öisin samaan tapaan kuin ennen?

Pahinta on epätietoisuus ja jatkuva pelko. xxxx
2 kommenttia:

  1. Onnea raskaudesta! :) Kaikki raskaudet on niin erilaisia että tuskin huono merkki on jos pahoinvointi loppuu. Se voi iskeä milloin vain uudestaan. :D Etteköhän te saa nyytin ihan syliin asti. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista :) nyt on taas illan ollut sellanen olo, että eiköhän kaikki oo kunnossa. Meinasin jo ottaa pahoinvointirannekkeet kokonaan pois, mut en ehkä otakaan :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3