Sivut

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

11+1

Odotan innolla tiistaita, että päästään miehen kanssa näkemään vauvat..! :)

Pahoinvointi on muuten tullut takaisin. Valittelin sen loppumista vähän aikaa sitten, kun pelkäsin, että jotain on vialla. Eräs lukija kommentoikin, että voihan se tulla takaisin ja niin tulikin. Sanon miehelle tämän voivotellessa pahaa oloani, ettei haittaa ollenkaan. Kestän kaikki oireet meidän pienten takia :)

Öisin herään lähes poikkeuksetta 4 aamuyöstä todella pahaan oloon, on pakko nousta hakemaan jogurtti. Se helpottaa hetkeksi, pyörin sängyssä 5.30-6.00 asti, nukun tunnin ja nousen. Meen nukkumaan iltaisin 21, viim.21.40 ja nukahdan yleensä heti. Päivällä nukuttaa jo lounaan jälkeen. Odotan aina milloin työpäivä (tällä hetkellä työharjoittelu) loppuu ja pääsen nukkumaan! Aaahh! Pienet päikkärit, ilta rentoillen kotona tai välillä iltavuorossa ja taas nukkumaan. Näin menee jokainen päivä, viikot menee nopeasti, kun haluan vaan selvitä päivästä ja oon itsestäni ylpeä, kun meen nukkumaan :-D Taas yksi päivä lisää ja vauvat kasvaa!

Aloin miettimään nukkumisasentoa, oon joskus kuullut jostain, että raskaana ollessa kannattaisi nukkua vasemmalla kyljellä? Onkohan sille mitään perustetta, tiedättekö siitä jotain? Voi tosin olla, että meikä vaan taas vähän mietiskelee liikoja ja uskoo sinisilmäisesti kaiken kuulemansa, heh.

Mies totesi tänään, että kauaa en enää pysty "peittelemään" tätä jo ulkoisestikin aika näkyvää onnea. 

Tänään otettu masukuva (11+1):


2 kommenttia:

  1. Noista nukkuma-asennoista en tiedä, mutta kaikista helpoin mulla oli nukkua kyljellä, ihan kummalla vaan. Selkä jumitti itsellä ainakin kun selälläni nukuin ja mahallaan, noh ei oikein voi. Ja jännä että pystyt jogurttia syömään, mulla se aiheutti heti aamupahoinvointia :D

    VastaaPoista
  2. Okei, mä taas herään aina selältäni ja koitan nukahtaa kyljelleni. Vatsallani en pysty olemaan, ylläri :D Haha, voi ei. Mä en pystyis elämään tällä hetkellä ilman jogurttia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3