Sivut

maanantai 11. helmikuuta 2013

Sea band -pahoinvointirannekkeet

Ostin alkuraskaudessa apteekista Sea band -pahoinvointirannekkeet. Tausta oli se, että olin kärsinyt jonkin aikaa todella etovasta ja pahasta olosta enkä kyennyt mihinkään. Marssin apteekkiin ja sanoin kokeilevani mitä tahansa. Kysyin itse rannekkeista ja farmaseutti naurahteli eikä uskonut niistä olevan apua. Päätin kuitenkin kokeilla, pahemmaksi olo ei olis voinut enää mennä.

Nyt monta viikkoa käyttäneenä - onneksi kokeilin! :-)

Itselle koen niistä olevan apua. Rannekkeita on pakkauksessa kaksi, yksi molempiin ranteisiin. Meidän apteekissa oli myynnissä lasten koko ja aikuisten koko. Ranneke laitetaan ranteeseen niin, että valkoinen nappi tulee sisäranteeseen. Teho perustuu akupunktioon, nappi painaa Nei-Kuan-pistettä, joka vaikuttaa estävästi pahoinvointiin.

Käytän rannekkeita yötä päivää. Alkuraskaudessa pahoinvointi jäi rannekkeiden myötä kokonaan pois, mutta nyt 12+4 olen muutaman päivän taas kärsinyt sellaisesta olosta mihin ei tunnu auttavan mikään. Käytän rannekkeita silti edelleen, olo on nyt jo hieman parempi kuin eilen.

Välillä tietty ärsyttää, kun ranteissa on mustat, hikipannoilta näyttävät rannekkeet, mutta tässä asiassa en ajattele ulkonäköä. Hyvä olo ennen kaikkea! ;-) Rannekorujen käyttö tosin on vähän hankalaa.

Tiivistetysti, pahoinvointirannekkeista on itselle ollut paljon hyötyä! Viikkojen kertyessä en ehkä kohta tarvitse näitä, jos ja kun pahoinvointi loppuu. xxxx


   

1 kommentti:

  1. Itse käytin/käytän (välillä vieläkin) alkuraskaudessa noita kans, toimi kyllä mutta mulla tuli välillä jotenkin kädet tosi kipeeks niistä kun paino johki jäteeseen tms.

    ps. mulla menee varmaan koko yö ku aloin lukeen näitä postauksia alusta saakka enkä voi lopettaa ennen ku kaikki on luettu :) alan siis taatusti seuraamaan jokapäivä :)

    rosalienism ja peppi 19+3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3