Sivut

perjantai 5. kesäkuuta 2015

Kaksikon 2v. lähestyy

Aika on mennyt niin vauhdilla, etten ole pysynyt mukana. Eräänä päivänä puistossa heräsin todellisuuteen ja huomasin miettiväni missä vaiheessa meille oikein tuli kesä. Lapset leikki t-paidat päällä ja meidän kaksikko veteli vielä vk-haalareissa. Samanlainen herääminen tapahtui koskien pikkuherrojen 2-vuotissynttäreitä. Jimi ja Theo täyttävät kaksi parin viikon päästä, mutta juhannuksen takia pidämme juhlat jo 14.6. eli ensi viikon sunnuntaina! Ääk. En ole uhrannut ajatustakaan juhlille ja pieni paniikki puskee päälle. Koristeet, tarjottavat, lahjat... Vieraat olen sentään jo kutsunut ja moni pääsee onneksi paikalle.


Juhlat pidetään meillä kotona. Olin ajatellut jakaa synttärit vierasmäärän ja neliöiden puolesta kahdelle päivälle, mutta töiden takia käy vain sunnuntai. Toivotaan hyvää säätä niin takapihaa voi hyödyntää eikä tule niin ahdasta. Kutsuttiin kummit, lähimmät sukulaiset ja muutama muu pojille tärkeä henkilö. Jimi ja Theo rakastavat eläimiä ja ajateltiin juhliin eläinteemaa (tai muita suosikkeja: Autot, Lentsikat, muumit...) Teema näkyisi koristeissa ja kakun päällä. Aion tehdä pojille omat pikkukakut/muffinsit tmv., joista synttärisankarit saavat puhaltaa kaksi kynttilää kumpikin. Allergioiden takia pojille täytyy miettiä myös omia herkkuja, koska vieraille tahdon tarjota hieman laajemman repertuaarin syötäviä. Huhhuh, en voi uskoa meidän pikkuisten olevan pian jo 2-vuotiaita...

Otan ilomielin vastaan vinkkejä hyvistä tarjottavista! 

10 kommenttia:

 1. Vau, miten pojat voi olla jo niin isoja! Tuntuu että ihan äsken mä makasin erittäin ison mahan kanssa juhannuksena mökillä ja luin miten te lähditte sektioon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Lapsista huomaa ajankulun parhaiten :D

   Poista
 2. Niin se aika vaan menee. Meillä huomenna pojan 2v syndet ja tuntuu ettei siitä pitkä aika ole kun sairaalassa lueskelin siun odotusajasta :)
  Me tehdään synttäreille tarjoiltavaks mm. vihannesdippikippoja ja hedelmäkippoja, hyviä taaperoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin menee... Onnea sinnekin 2-vuotiaalle! :) Hyviä vinkkejä, meillä olikin tarkoitus tehdä vihannestikkuja, mutta tuli kiire ja ne unohtui.

   Poista
 3. Niin se aika vaan menee. Meillä huomenna pojan 2v syndet ja tuntuu ettei siitä pitkä aika ole kun sairaalassa lueskelin siun odotusajasta :)
  Me tehdään synttäreille tarjoiltavaks mm. vihannesdippikippoja ja hedelmäkippoja, hyviä taaperoille.

  VastaaPoista
 4. Niin se aika vaan menee. Meillä huomenna pojan 2v syndet ja tuntuu ettei siitä pitkä aika ole kun sairaalassa lueskelin siun odotusajasta :)
  Me tehdään synttäreille tarjoiltavaks mm. vihannesdippikippoja ja hedelmäkippoja, hyviä taaperoille.

  VastaaPoista
 5. MITÄ!? Jo kaksivuotiaita apua! Vastahan mä luin, kun olit vuodelevossa ! :D -miljama

  VastaaPoista
 6. http://blogit.kaksplus.fi/kiljuvapikkunalka/ipanan-synttarit-lahestyvat-kesakalenteri/

  Demillä ainaki oli hyvä vaihtoehto normaalille kakulle :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3