Sivut

maanantai 27. heinäkuuta 2015

Pienillä asioilla on suuri merkitys

Me käytiin tänään asioilla jakautuneella kokoonpanolla. Minä ja Theo mentiin ensin käymään kirpparilla, kun taas Jesse ja Jimi menivät viereiseen K-rautaan. Se oli kivaa vaihtelua ja yhden lapsen kanssa ollessa sain hyvin katsottua kaikki hyllyt läpi. Se ei olisi koskaan onnistunut jos olisin ollut molempien kanssa yksin liikkeellä. Theo hoki koko kirppiskierroksen ajan "missä Jimi". Theolla on hellyysvaihe menossa eikä haleilta ja pusuilta säästy ainakaan veli. Välillä Jimi työntää Theoa jo pois, kun toinen nyhjöttää ihan kiinni ja kestohalaa. Sydän sulaa nähdessäni miten tärkeitä pojat toisilleen ovat. Silloin olen erityisen kiitollinen siitä, että heillä on toisensa. 

vaatteet, kengät ja aurinkolasit - Lindex / laukku - DKNY 


Kirpparilta ei löytynyt tällä kertaa mitään, mutta K-raudasta ostettiin uusi lukko vessanoveen ja hakanen takapihan oveen. Pojat saavat nyt jo kaikki ovet auki ja ovat vähän väliä yrittämässä takapihalle. Reviiri senkun laajenee ja äitiä pidetään entistä enemmän kiireessä. Katseltiin myös värikarttoja, koska muutamaan huoneeseen olisi kiva saada vähän piristystä. Hempeää vaaleanpunaiseen taittavaa vaatehuoneeseen, harmaata lastenhuoneeseen ja jotain neutraalia alakerran vessaan.

Tästä päivästä jäi todella hyvä fiilis. Pojat jaksoivat kaupassa hienosti ja illalla vielä höpsöiltiin kaikki yhdessä ennen iltasatua. Pojat juoksivat sylistä syliin, oltiin lähekkäin ja naurettiin. 

3 kommenttia:

  1. Missä kirpparilla oot käyny? Tuntuu, et kaikki on kesälomalla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kävin Muuralassa Saranpuodissa. Se on aika uus enkä oo tehny sieltä yhtä hyviä löytöjä ku esim Nella&Nuttu tai Akseli... Nella muuten aukes taas tällä viikolla! Kirppiskierros joku päivä?!? 😊

      Poista

Kiitos kommentista! <3