Sivut

lauantai 11. heinäkuuta 2015

Viimeiset kesälomapäivät

Jessen kesäloma lähenee loppuaan ja maanantaina jatkuu arki. Me ehdittiin tehdä kuluneiden kahden viikon aikana vaikka mitä kivaa ja tavallisesta arjesta poikkeavaa, mutta oltiin myös ihan vaan kotona ja nautittiin yhdessäolosta.

Viime maanantaina käytiin Korkeasaaressa, josta pojat tykkäsivät paljon. Kierrettiin siellä muutama tunti, ihmeteltiin eläimiä ja käytiin syömässä. Ravintolassa yksi blogin lukija kävi moikkaamassa, terkkuja! Yllätyin positiivisesti miten hienosti pojat söivät lounaan. Paikka oli niin täynnä, ettei jaksettu etsiä syöttötuoleja niin istutettiin pojat tavallisille tuoleille (tykkäävät yleensä venkuilla niillä). Hetki meni ennen kuin sain haettua ruoat vaan siinäpä pikkuherrat istuivat ja odottivat isin kanssa. Ruoka meni hienosti alas ja sotkuakin tuli normaalia vähemmän. Taisi olla oikeasti eka kerta, kun pystyin itsekin nauttimaan ravintolassa syömisestä poikien ollessa mukana. Yleensä oma ruoka on jäähtynyt, kun on täytynyt viihdyttää poikia. Ruokailusta jäi hyvä mieli. Kotimatkalla molemmat nukahtivat samantien autoon ja nukkuivat kotiin asti.


kuvat on otettu Paraisilla, jossa oltiin viettämässä mökkiviikonloppua

Loppuviikosta ei olla tehty mitään ihmeellistä. Theolla alkoi nuha, joka toi mukanaan hengitysvaikeuksia ja keskiviikkona Jesse vei pikkupotilaan päivystykseen. Onneksi keuhkot oli suht hyvässä kunnossa kaikesta huolimatta eikä tullut osastokeikkaa. Antibiootin sai, koska tulehdusarvot oli korkeat. Jimi on tullut hyvin perässä, että saa nähdä mihin tässä vielä joudutaan. Pari viime yötä on mennyt valvoessa, koska erityisesti Jimi on huutanut taukoamatta. Se on ihan kamalaa, kun ei voi auttaa mitenkään. Loppuvaiheessa alkaa olla itsekin turtunut. Nyt päiväkodin aloitus alkoi jännittää entistä enemmän. Meidän oli tarkoitus kokeilla Jimin astmalääkkeen lopettamista nyt kesän aikana, mutta tautia vaan pukkaa. Elokuun alussa on onneksi polikäynti, jolloin käydään astma-asioita läpi.
 
Aika tuntuu loppuvan kesken, koska jo kuukauden kuluttua me aloitetaan päiväkotiin tutustuminen. En voi käsittää miten arki tuleekaan muuttumaan... Enää kuukausi tätä vaihetta elämässä ja aion ottaa siitä kaiken irti.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3