Sivut

torstai 22. lokakuuta 2015

Neljä suosikkia

Yhdet tämän hetken suosikeistani: pörrötakki, nahkalaukku, omenaviipaleet ja vaniljalatte.

Omena on tehnyt comebackin sitten raskausajan ja olin jo unohtanut miten hyvää se on. Muistan miten raskausaikana pyysin Jesseä tuomaan aina kaupasta golden delicious -omenoita. Saadessani raskausdiabetestuomion katsoi diabeteshoitaja syyttävästi kulmat kurtussa kilon omenapussia sairaalapöydälläni ja pöytä tyhjeni nopeasti. Oli ne omenat kuitenkin parempi valinta kuin esim.karkit... No, se niistä omenoista. 

Pörrötakki on ihana löytö Lindexistä, koska se on pörröinen ja vaaleanpunainen. Se oli todella hyvässä alessa ja kaikinpuolin huippuostos. Huomenna saan taas pukeutua kivasti, kun menen illaksi töihin. Tänään aamulla vetäisin vaan mukavuuslegginssit ja pitkän neuleen päälle lähtiessäni viemään poikia dagikseen. Huvittavaa miten erilainen tyylini on riippuen päivän ohjelmasta. Iltapäivällä meillä on dagiksessa vasu-keskustelu lastentarhanopettajan kanssa. Kiva päästä kuulemaan ajan kanssa miten Jimillä ja Theolla on mennyt siellä ja miten hoitajat näkevät pojat. Meillä ei ole mitään huomautettavaa, koska ollaan oltu tyytyväisiä kaikkeen. Kiinnostaisi kuulla olisiko heillä vinkkejä ruotsin kielen vahvistamiseen myös kotona.    


Suosikkilistaan pääsee myös vaniljalatte. Meillä on Pauligin kapselikone, jolla saa tehtyä herkullisia juomia. Lempparimakuja on vaniljalatte, kaakao ja caramellatte. Juon välillä yhden erikoiskahvin päivän aikana tai kaakaon illalla. Jos haluan tavallista kahvia niin sen keitän tavallisella kahvinkeittimellä, koska kapseleilla normikahvi tulisi aika kalliiksi. Latte on piristys "kotitoimisto" -päiviin.

Kivaa torstaita! 

4 kommenttia:

 1. Moi!

  Tuli mieleeni, että onko sulla kontrolloitu tuota raskausdiabetesta synnytyksen jälkeen miten? Onko tuntunut yhtään siltä, että sokerit voisi vieläkin heittää? Riittikö sulla pelkkä ruokavaliohoito? Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, kun oli itselläkin kyseinen "vaiva" raskausaikana ja kävin melko pian synnytyksen jälkeen taas sokerirasituksessa, mutta muistelin että vielä pitää 1 v paikkeilla mennä uusiks. Olen lukenut sun blogia jonkun aikaa, mutta tuo tieto on mennyt multa ohi, tai sitten olen yövalvomisten takia unohtanut lukemani.. :) Kiitos muuten kivasta blogista! Kävin sua äänestämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! On kontrolloitu, muistaakseni kävin n vuosi synnytyksen jälkeen ja silloin kaikki oli kunnossa. Kävin alkusyksystä uudelleen, kun oli sellaisia oireita, että diabetesta epäiltiin. Välillä siis tulee tosi vahvasti sellainen olo, että sokerit ei ole kohdillaan. Onneksi kaikki oli kuitenkin kunnossa. Raskausaikana riitti pelkkä ruokavaliohoito, silloinkin arvot välillä heilahteli, mutta pääsääntöisesti pysyi kurissa. Kiitos kovasti kommentista ja äänestä! :)

   Poista
 2. Moikka! Aloitin lukemaan blogiasi ensimmäisestä postauksesta alkaen viime kesänä ja pikkuhiljaa lukiessa sain eilen luettua kaikki tähän astiset kirjoituksesi. Oon raskaana 33 viikolla, joten tärkeitä asioita ovat minullekin postaustesi aiheet. Jatkan lukemista, kun lisää tulee. Kiitos! :) -Kaisu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! :) Kiva kuulla, että pysyt lukijana! :) Hyvää loppuraskautta Kaisu! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3