Sivut

maanantai 19. lokakuuta 2015

Intoa täynnä

Me ollaan käyty Paraisilla, flunssailtu, nähty ystäviä, tehty vuoden ensimmäiset joulutortut ja korkattu glögi, herätty pari kertaa yössä rauhoittelemaan Jimiä (kulmahammas tulossa), nukuttu aamuisin pitkään ja testattu uusia toppahaalareita. Päädyttiin Reiman toppaan, mutta koon suhteen mietitään vielä meneekö 98cm vaihtoon ja otetaan 92cm tilalle. Muuten haalari vaikuttaa täydelliseltä. Vihdoinkin meillä on kasassa kaikki mitä tarvitaan talveksi.

Olen todella innoissani pimenevistä illoista, koska se tarkoittaa kynttilöitä, koristevaloja, kuumia juomia, villasukkia ja pörrövilttejä. Kävin eilen Ikeassa hakemassa meidän turvaporttiin jatkopaloja enkä voinut ohittaa jouluosastoa ihastelematta kaikkea. Siellä soi jo joulumusiikki ja asiakkaille tarjottiin glögiä ja pipareita. Olen koittanut vähän hillitä itseäni, koska tätä menoa pukeudun varmaan kesävaatteisiin jouluna, kun olen vuodenajoissa niin edellä, hah. Muistan kylläkin viime vuodesta saman kaavan, joten tämä taitaa olla normaalia tällaiselle jouluihmiselle. Tein mielessäni ostoslistaa joulukoristeista ja kynttilöistä, mutta päädyin ostamaan sillä kertaa vain kristallivalosarjan ja kultaisen helminauhakoristeen.      
 

 Saatiin Mäkkäristä ihania lastenkirjoja, jotka kuuluvat meneillä olevaan Happy Meal -kirjakampanjaan. 

Kristallivalot pääsi turvaan ison lyhdyn sisään, kunnes keksin niille sopivan ja taaperoturvallisen paikan

Tällä viikolla aloitan uuden kouluprojektin, jonka on määrä valmistua kahden viikon sisällä. Deadline on itse asettamani, koska haluan harjoittelujaksolla keskittyä vain itse työhön. Kahden viikon päästä siis muuttuu arki kiireisemmäksi työharjoittelun myötä ja poikien päivät dagiksessa pitenevät ja säännöllistyvät 7 tuntisiksi. Onneksi sitä kestää vain muutaman kuukauden ja joulun jälkeen joustoa on taas enemmän.
Uuden viikon ja pitkään kestäneen sairastelun myötä energia ja inspiraatio on huipussaan, toivottavasti tämä kestää! 

Ihanaa syysviikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3