Sivut

maanantai 21. maaliskuuta 2016

Kelkan kyydissä

Yhteistyössä Vauvakulma 

Odotan jo kovasti kevättä ja sulia teitä, mutta yksi erityisen kiva asia lumessakin on, nimittäin mäenlasku. Lumen aikaan oltiin päivittäin ulkona laskemassa ja liikuttiin paljon ilman rattaita, vain pulkat tms. mukana. Talvessa parasta on Theon ja Jimin mielestä se, kun voi leikkiä lumessa ja laskea mäkeä alas kovaa vauhtia.

Vauvakulma lähetti meille ihanan  kelkan, jota ollaan käytetty jo paljon. Se on todella monipuolinen irrotettavan istuinosan, korkeussäädettävän työntöaisan ja vetonarun ansiosta. Mukana tuli myös villalla vuorattu lämmin makuupussi. Värejä löytyy useampi sekä lämpöpussista että kelkasta. Kelkka on turvallinen, sillä istuinosaan kuuluu turvavyö.

 Theo rakastaa työntää kelkkaa itse, kuten kuvasta näkee...


Kelkkaan mahtuu hyvin molemmat pojat kyytiin istumaan ilman makuupussia. Jos lasketaan mäkeä niin kyydissä istuu vain yksi, jotta saadaan vyö kiinni. Vaihdellen työnnän joko aisasta tai vedän narusta. Kelkka itsessään on todella kevyt ja kulkee hyvin. Jos kyydissä on vain toinen pojista niin säästä riippuen mukana on myös makuupussi. Istuinosan ja työntöaisan saa helposti parilla ruuvilla kiinni ja ne on nopea ottaa myös pois. Me ollaan tykätty kelkasta paljon ja sille on varmasti käyttöä vielä useammaksi vuodeksi.

Oletteko nähneet tällaista kelkkaa aikaisemmin? Itselleni tämä oli ihan uusi tuttavuus! 

psst. Kelkka on nyt alennuksessa! ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3