Sivut

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Vinkkejä Tukholmaan?

Huomenna on vihdoin se päivä, kun me suunnataan kohti satamaa ja lähdetään Ruotsin risteilylle. Päästään kokemaan (yhteistyön merkeissä) Silja Symphonyn Skidit -risteily, josta raportoin matkan jälkeen. Vielä täytyy päättää mitä ottaa mukaan, pakata ja hoitaa muutama pikkujuttu. Pojilla alkoi perjantaina antibioottikuuri pahaan korvatulehdukseen, onneksi käytiin heti lääkärissä. Theo sai taas lähetteen korvaklinikalle uusia putkia varten.

Laivalla aiotaan viettää paljon aikaa lasten leikkipaikassa Silja Landissa, josta pojat varmasti tykkäävät. Käydään buffetissa syömässä, kierrellään ja tutustutaan lapsille suunnattuun ohjelmaan. Tukholma mietityttää hieman; mitä siellä voisi tehdä lasten kanssa? Ei ole kiva jos pojat joutuvat vain istumaan rattaissa sen aikaa, kun käymme haluamissamme kaupoissa. Tietääkö joku onko Tukholmassa esim. jotain Hoplopin tyylistä sisäleikkipaikkaa? Tai onko jossain ostoskeskuksessa hyvä leikkipaikka? Missä on lähin leikkipuisto keskustan alueella? En ole aikaisemmin ainakaan törmännyt sellaisiin, kun olen pyörinyt ihan ydinkeskustassa.

 Kuvat viime kesän Tukholman reissulta

Kaikkia Tukholmaan liittyviä vinkkejä otetaan vastaan! 

Olen käynyt siellä aina saman kaavan mukaisesti tietyt kaupat kiertäen, olenkohan missannut jotain oleellista? Åhlens, Lagerhaus, H&M + Lindex (koska ne on isoja ja valikoima hyvä!), Victoria's Secret ja Sephora. Niiden lisäksi mennään fiiliksen ja ajan mukaan. Yleensä tulee aina kiire ja nyt mennään tietysti lasten ehdoilla.          

2 kommenttia:

 1. heippa ♥
  tälleen Tukholmassa asuvana osaan sanoa sen verran, että HopLopin tapanen sisäleikkipuisto on esimerkiks Lek&Bus (http://www.lekobusstockholm.se/) joka löytyy Nackasta tai vastaavasti Danderydistä, muttei kuitenkaan ihan ydinkeskustasta. Siellä on tän perheen lapset monesti käynyt kuluttamassa ylimäärästä energiaa ja pitämässä kivaa! :)

  Kaupoista olennaisimmat löytyy Drottninggatanilta, pääostoskadulta. Sun mainitsemat kaupat on varmaan just ne parhaimmat Suomi-turistille, joita ei Suomesta löydy tai ainakaan samassa mittakaavassa. Tietty on myös Gallerian-ostoskeskus ihan siinä VS:n vieressä, mut se on remontissa niin siellä on vähän huononlaisesti kauppoja.

  Oon itseasiassa tehnyt Tukholmasta oman postauksen, "My Stockholm", jos haluut käydä lukemassa niin se löytyy täältä: http://andmaybethatsonlyanattraction.blogspot.se/2016/03/my-stockholm.html

  Toivottavasti tästä oli jotain apua! :)
  ♥: Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tusen tack Sini! :) Kierreltiin juurikin lähinnä vain pääkadulla ja silti tuli taas kiire laivaan! Ihan liian lyhyt aika olla Tukholmassa :D Päädyttiin siihen, että kuljettiin koko porukalla yhdessä. Pojat kävelivät välillä, ettei mene ihan istuskeluksi.

   Olisi ihana asua Tukholmassa :) Kiitos vielä vinkeistä! <3

   Poista

Kiitos kommentista! <3