Sivut

torstai 3. maaliskuuta 2016

Kiinni arjessa taas

Ollaan tervehdytty ja päästy takaisin normaaliin arkeen. Muistui taas mieleen miten ihanalta sujuva arki tuntuu ja ne tutut rutiinit. Olen ehdottomasti tasaisen (ja jonkun mielestä tylsän;)) arjen ystävä. Ne pienet asiat on tärkeimpiä. Eilen haettiin pojat yhdessä dagiksesta ja päätettiin käydä kirpparilla. Theo ja Jimi valitsivat itselleen uudet pikkuautot ja puhuivat meidän tekemästä extempore-reissusta koko illan.   

Viikko on ollut täynnä tekemistä, koska olen tehnyt paljon extratunteja töissä ja viimeistellyt harjoitteluun liittyviä asioita. Perheen yhteisestä ajasta on otettu kaikki irti ja ollaan ulkoiltu paljon viime päivinä. Onneksi lunta on vielä sen verran, että pääsee laskemaan mäkeä. Saatiin hieno kelkka testiin Vauvakulmalta ja se on ollut ahkerassa käytössä. Kerron siitä lisää myöhemmin.


Maaliskuusta on ihan älyttömän hyvä fiilis! Kevät, lisääntyvä valonmäärä, kivoja tapahtumia ja ehkä meidän odotetuin: Skidit -risteily parin viikon päästä! Pojat kysyvät päivittäin "milloin på båten?" <3

2 kommenttia:

  1. Vitsi pojat on suloiset! :) ja niin isoja jo. Vastahan ne synty :D hauskaa laivareissua :)

    LAPSEKKAANA

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3