Sivut

perjantai 26. helmikuuta 2016

Klassinen työasu

Olen joskus maininnut olevani töissä myyjänä eräässä vaateliikkeessä. Pidän tärkeänä työasun mukavuutta ja siisteyttä. Pukeudun fiiliksen mukaan; joskus rennommin farkkuihin ja mukavaan paitaan ja joskus astetta siistimmin mustiin housuihin ja suoraan paitaan. Koruissa pätee sama: välillä iso statement -kaulakoru ja välillä pieni simppelimpi yksilö. 

Kuvissa oleva asu oli päälläni töissä silloin, kun fiilis oli juurikin siistimmän lookin puolella. Klassinen vaaleansininen oversize kauluspaita ja mustat farkut. Käytetyimmät housuni taitaa olla Lindexin mustat korkeavyötäröiset farkut. Sinisen inspiraation sain suuresta tähtihuivista, jossa on sinisen sävyjä. Vaaleansininen paita tuntuu ihanan raikkaalta pitkän mustan vaiheen jälkeen. Edelleen käytän paljon mustaa, koska se käy kaiken kanssa ja näyttää hyvältä, mutta kevään tullessa vaihtelu virkistää ja värit alkaa taas kiinnostaa.   

 paita & housut - Lindex / huivi - Esprit / 
laukku - Longchamp / takki - Bikbok


Millainen on teidän tyyli 
vapaa-ajalla / töissä?

2 kommenttia:

  1. Vapaa-ajalla olen surullisen monesti leggareissa ja tunikassa. :) Joskus pitäisi oikein ostaa jokin hieman siistimpi asukokonaisuus. Kiva asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on rento ja mukava asu, "syyllistyn" siihen myös ;) Kiitos Selina! :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3