Sivut

lauantai 6. helmikuuta 2016

Mielessä kevät

Pikkuhiljaa olen päässyt taas kiinni normaaliin elämään. Eilen tuntui hienolta päästä ulos, vaikken joutunutkaan lepäilemään kuin pari päivää. Aurinko paistoi, linnut lauloi ja tuntui tosi keväiseltä. Mahtavaa, kun valo lisääntyy kokoajan. Innostun vuodenajoista aina vähän aikaisessa vaiheessa ja nyt tunnun elävän jo kevättä, vaikka taas tänään pyrytti lunta. Kevät mielessä vaihdoin puhelimeeni suloiset pinkit kuoret. 

musta paita & Nike AF1 - Defshop (molemmat saatu)

En ollut tennareilla ulkona muuta kuin kuvanottohetken. Nike Air Force 1 -kengät on uudet lempparini ja olen käyttänyt niitä jo monesti töissä. Upeat, raikkaat ja hyvät jalassa! En millään malta odottaa, että saan ne myös ulkokäyttöön ja eri asuihin yhdisteltyä.

Me vietetään huomenna perhepäivää, kun meillä on kerrankin yhteinen kokonainen vapaapäivä. Ollaan ajateltu mennä luonnontieteelliseen museoon, johonkin syömään ja ihan vaan kiertelemään Helsinkiin. Kiva päästä kotinurkista hetkeksi pois ja viettää aikaa koko perhe yhdessä.    
 
Jakaako joku kanssani kevät-intoilun? 


2 kommenttia:

  1. Ihana asu :) Ja ihanaa kun kevät tulee! Harmi vaan ku mä löysin itelleni vasta nyt täydelliset talvikengät :D Säkin tykkäisit ;) Uggit blingillä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Matu :) EIKÄ! Mä oon himoinnut niitä ikuisuuden, mut en vaan millään raaski :D Nyt on taas luvattu lunta jne., saat kengät käyttöön ;)

      Poista

Kiitos kommentista! <3