Sivut

torstai 4. helmikuuta 2016

Lempipaikkani kotona

10 plussan äiti -blogin Matulta tuli kiva haaste: 

Tässä haasteessa otat kuvan tai kuvia siitä paikasta joka on lempparisi kotona. Sen jälkeen julkaise kuva ja kerro miksi valitsit juuri sen paikan. Onko se paikka jossa voit rentoutua? Onko siellä paras sisustus? Liittyykö siihen eniten muistoja vai miellyttääkö se muuten vain silmää? Muista haastaa lopuksi kolme bloggaajaa mukaan.

Ei kestänyt kauaa miettiä mikä on lempipaikkani. Se on olohuoneen valkoinen sohva mukavilla tyynyillä, pehmeällä viltillä ja taljalla.


Sohvalla on mukava olla, siinä köllötellään poikien kanssa, siitä näkee koko olohuoneen ja pystyy seuraamaan poikien leikkejä, siinä katsotaan Jessen kanssa leffoja ja Jesse hieroo jalkojani, siinä on hyvä ottaa päiväunet ja nyt ollessani sairaana siitä pääsee kuitenkin olemaan mukana muun perheen touhuissa.

Ehdoton lempipaikkani!

Haastan mukaan kaikki, 
kertokaa omat lempipaikkanne!

4 kommenttia:

 1. Ihana yllätys, kun oli monta postausta muutamalta päivältä!:) paranemisia edelleen! Kaunista on olkkarissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla :) Nyt on ollut paljon aikaa blogille, kun olen vaan levännyt sohvalla! Kiitos, parempaan päin menossa! :)

   Poista
 2. Hei kiva kun vastasit aloittamaani haasteeseen! Oli kiva nähdä sun lempipaikka :) Ihanan näköistä teillä! Mistä tuo kaunis sohvapöytä on? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se lähti sulta, tosi kiva haaste! :) Kiitos Henni, sohvapöytä on tilattu Hobbyhallista :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3