Sivut

tiistai 19. huhtikuuta 2016

Bloginurkkaus

Olen muodostanut työpisteeni olohuoneessa sijaitsevaan klaffilipastoon. Se on todella kätevä, koska kätkee sisäänsä tietokoneen, kameran ja muut tärkeät asiat, joita ei halua lasten ulottuville. Auki ollessaan se toimii työpöytänä. Lipasto on ostettu käytettynä, mutta se on uudenveroisessa kunnossa. Vaihdoin siihen itse timanttinupin tavallisen mustan nupin tilalle. Työtuolina on vanha musta pinnatuoli.  

Läpinäkyvä paperiteline ja kynämuki: Clas Ohlson

Työpisteeltäni löytyy tietokoneen ja kameran lisäksi kaikki tärkeät paperit, kyniä, kalenteri, huulirasva, puhelin ja useimmiten kahvia ja vesipullo. En tiedä mitään parempaa kuin hörppiä kahvia samalla, kun aamulla aloittaa hommat. Istun ikkunan vieressä ja valoisuus piristää kummasti. Lipaston päällä on muutama koriste-esine ja kynttilöitä. Poltan kynttilöitä oikeastaan aina, kun istun kirjoittamassa. Puolensa siinäkin, että saa työskennellä kotoa käsin... 

2 kommenttia:

 1. Kiitos tästä klaffilipastoideasta! Meillä olisi tarvetta kirjoituspöydälle, mutta en halua olohuoneeseen mitään perus kirjoituspöytää. Tuohon saa tosiaan kivasti kaiken piiloon! Blogisi on muutenkin tosi kivaa luettavaa, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että oli hyötyä tästä :) Meillä oli aikaisemmin tavallinen pöytä, mutta siinä oli just se hankaluus, kun kaikki oli kokoajan näkyvillä ja pojat tykkäsivät ottaa pöydältä tavaroita. Tämä on täydellinen! :)

   Kiitos paljon Maiju, kiva kuulla! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3