Sivut

maanantai 18. huhtikuuta 2016

Perjantai lapsimessuilla

Olin suunnitellut meneväni lapsimessuille perjantaina jo heti aamusta, mutta olin niin väsynyt ja tukkoinen, että päätin levätä aamupäivän ja viimeistellä muutaman kouluhomman. Kolmen aikaan oltiin messukeskuksessa äitini kanssa ja aloitettiin kiertely. Tykkäsin lapsimessuista todella paljon! Jollain tavalla ne oli mielestäni paremmat kuin viime vuonna. Ihastelin lastenvaatteita ja lemppariksi pääsi Hebe, jonka pisteeltä kaksi ensimmäistä kuvaa on. Heben myyjät olivat mukavia ja ostin heiltä kaksi ihanaa paitaa pojille. Muita suosikkeja oli Mainio, Gugguu, Miniones ja Tammer-Tukku.


Minionesilla oli suloisia yövaloja ja light box, mutta jostain syystä jätin vielä ostamatta ne. Olen nähnyt molempia mm.monissa blogeissa ja ihastellut niitä. Ehkä hankin ne vielä joku päivä... Pääsin ensimmäistä kertaa hypistelemään Gugguun vaatteita ja ihastuin pastellisiin sävyihin. Äitini osti vaaleanpunaisen pipon ja pojat saavat synttärilahjaksi tuubihuivit. Meillä meni aikataulut tällä kertaa niin, ettei päästy messuille poikien kanssa, mutta kiinnitin huomiota siihen miten paljon siellä oli tekemistä lapsille. Temppurata olisi varmasti ollut yksi kaksikon suosikeista. Tapasin myös yhden blogini lukijan, kiva kun moikkasit! :)

 Gugguu 
 Mainio 

Mitä tarttui mukaan? 

Gugguu: tuubihuivit ja pipo
Mainio: mustavalkoiset legginsit itselleni 
Hebe: kaksi paitaa 98/104cm
Molo Kids pipot (en valitettavasti muista mistä)   
Outletexpo: kynsilakkoja, huulipunia, huulirasvoja sekä Tammer-Tukulta tyyny, taulu ja keittiöpyyhkeitä

   
Mitä te piditte tämän vuoden lapsimessuista? 

2 kommenttia:

  1. Vähä ohi aiheen, mutta ootko tulossa lauantaina Inspiration Day:hin ja Blog awardseihin? :) Ois kiva nähdä ihan livenäkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3