Sivut

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

LivBox: lempparit touko-kesäkuulta


Olen päässyt tutustumaan kolmeen LivBoxiin. Huhtikuun boxin esittelyyn pääset tästä ja nyt vuorossa on touko- ja kesäkuun boxit. 

LivBox on kuukausittain ilmestyvä 4-6:n kauneustuotteen yllätysboxi. Olen joka kerta hakenut boxin innoissani postista ja hihkunut jännityksestä sitä avatessani. On mielenkiintoista päästä tutustumaan tuotteisiin, joita ei välttämättä edes tajuaisi kaupassa, kun niin tottuneesti ottaa ne luottotuotteet. LivBoxin avulla olen löytänyt monta uutta suosikkia!

Toukokuun boxi sisälsi kuusi tuotetta ja yllätyksenä Pandan vadelmamurusuklaalevyn (nam!). 
Palmolive Aroma Sensations Feel the Massage -suihkusaippuan, Cutrin PureISM Anti-Green shampoon, Nivean Creme Care Facial Cleansing Wipes -puhdistuspyyhkeet sekä seuraavat lempparit:


1# Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect -sävytetty CC-voide. Auttaa poistamaan finnejä ja häivyttää vanhoja epäpuhtauksia. Tämä on kuin tehty minulle, joka kärsi useamman vuoden aknesta. Arpia jäi jonkin verran, joten testaan innolla toimiiko tämä siihen. Iholla tuntuu kosteuttavalta, muttei kuitenkaan liian raskaalta. Peittävyys on keskitasoa eli sopii hyvin kesään. Tätä on saatavilla light ja medium ja minulle tuli light. LivBoxille rekisteröityessä pääsee täyttämään omaan kauneusprofiiliinsa mm.hiusten-, silmien- ja ihonvärin, jolloin saa juuri itselle parhaiten sopivat sävyt eri tuotteista.        

2# Biozell Professional Texturising Spray -rakennesuihke. Antaa tukea ja tuuheutta jättämättä hiuksia tönköiksi. Tykkään käyttää tätä kampausten pohjalla sekä jos pidän hiuksia auki ja haluan tyveen ilmavuutta.

3# Ibero puhelinlankaponnarit. Olen fanittanut kyseisiä ponnareita jo useamman vuoden. Niitä saa vaikka missä väreissä eikä hiukset rasitu samalla tavalla kuin tavallisista ponnareista. Puhelinlankaponnarit pitää hiukset hyvin kasassa ja se estää ponnari liian kireällä -päänsärkyjä.

Kesäkuun boxissa oli kuusi tuotetta ja yllätyksenä vielä maistuva Eat naturalin välipalapatukka. Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment -shampoo ja hoitoaine,  Vaseline Aloe Soothe -suihkutettava kosteusvoide sekä nämä heti suosikeiksi nousseet tuotteet:


1# Essence Forbidden Volume -ripsiväri. Olen kokeillut viime aikoina eri ripsareita enkä osannut odottaa tältäkään ihmeitä, mutta tämä on huippu! Ei jätä paakkuja tai kerrostu rumasti, kuituharja on hyvä ja pysyvyys mahtava. Yleensä joudun aina korjaamaan alaripsien juureen levinnyttä riparia päivän mittaan, mutta en tämän kanssa. Pysyy koko päivän, vaikkei ole vedenkestävä. Hinta-laatusuhde on todellakin kohdillaan, nimittäin suositushinta on 3,69€.   

2# Batiste blush -kuivashampoo. Ihan ykkönen ja melkein päivittäin käytössä. En käytä pelkästään raikastamaan hiuksia vaan tämä antaa loistavaa pitoa, jolloin kampausten tekeminen ja yleisestikin liukkaiden hiusteni käsitteleminen on helpompaa. Tuote tuoksuu ihanalta!

3# Aco Sun Kissed -päivettävä kasvovoide. Se päivettää pikkuhiljaa ja antaa luonnollisen lopputuloksen. Ehdoton plussa on, että se nimenomaan sopii käytettäväksi meikin alla. Voide on väritöntä ja helppo levittää. Se kuivuu nopeasti eikä ole jättänyt länttejä tai jäänyt epätasaiseksi. Ainoa miinus on, etten oikein välitä Aconin tuotteille ominaisesta tuoksusta. Tuote toimii kuitenkin niin hyvin, että olen totuttanut itseni enkä enää juuri huomaa tuoksua.

Onko tuotteet tuttuja? 
Entä LivBox?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3