Sivut

torstai 23. kesäkuuta 2016

Kohti juhannuksen viettoa!

Huh, vesirokosta ja muista taudeista on selvitty. Työt on tältä viikolta tehty ja opparisuunnitelman seminaari pidetty. Mahtava fiilis! Pojilla oli tänään kotipäivä ja käytiin puistossa, moikkaamassa tuttuja ja pakattiin kassit juhannusta varten. Enää ensi viikko ja sitten sanotaan dagikselle heipat kuukaudeksi. Syksyllä pojat vaihtavat ryhmää isojen puolelle, aika haikeaa. 

Kesäsandaalit on pakattu ja vielä pitäisi päättää millä värillä lakata kynnet...  

Me lähdetään huomenna Paraisille juhannuksen viettoon. Ihan ongelmitta ei juhannus ole alkanut, auto nimittäin hajosi tänään. Onneksi saatiin kyydit järkättyä ja huomenna startataan kohti saaristoa. Pojat viettävät juhannusta isovanhempiensa ja mummunsa kanssa Paraisten keskustassa ja me mennään Jessen ja meidän ystäväpariskunnan kanssa Airistolle Holiday Clubin huoneistohotelliin merenrannalle. Oltiin samassa paikassa viime kesänä ja viihdyttiin niin hyvin, että päädyttiin siihen uudelleen. Lauantaina me käydään testaamassa Turun Flowpark, jossa päästään kiipeilemään korkealla, hui. Olen järkännyt sen Jesselle synttäriyllätyksenä, koska tiedän hänen toivoneen sitä jo kauan. Toiveen toteutumista on saanut odotella, koska pelkään korkeita paikkoja, mutta mitä sitä ei rakkaudesta tekisi... Siitä tulee kaikesta huolimatta varmasti hauskaa! Mitä te teette juhannuksena?

Hyvää juhannusta!

2 kommenttia:

  1. Kävin just tässä kuussa Turun flowparkissa, oli kyllä huippu paikka! Ja ratoja löytyi montaa eri vaikeustasoa, jopa niin paljon ettei ehditty käymään kaikissa.. :D kivaa reissua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Kiva kuulla :) kiitti, hyvää juhannusta :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3