Sivut

keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

3-vuotiaat Linnanmäellä

Kävin viime viikolla Linnanmäellä Theon ja Jimin kanssa. Reissu oli aika extempore ja mukana oli meidän ystävä. Pojat olivat ekaa kertaa Lintsillä enkä itsekään ollut käynyt siellä useampaan vuoteen. Oltiin siellä yhden aikaan eikä juurikaan tarvinnut jonotella laitteisiin. Paljon oli rattaiden kanssa liikkujia, mutta silti aika väljää.


Pienille lapsille oli muutama ilmainen laite, jotka me käytiin testaamassa. Oli kiva, että osaan laitteista pääsi myös aikuinen mukaan. Itselleni riitti hyvin kyyti pikkuisessa maailmanpyörässä, heh. Jimi ja Theo olivat ihan innoissaan ja ihastelivat kaikkea. He yllättivät minut täysin menemällä "maisemajunaan" keskenään, joka siis kiertää sellaisen reitin, etten pysynyt näköetäisyydellä. Reippaina he lähtivät ajelulle muiden lasten kanssa. Karuselli oli mielettömän kiva ja molempien lemppari.


Muutama ilmainen laite vaati 100cm:n pituuden. Pojilta jäi puuttumaan pari senttiä ja näin ollen laitteet jää odottamaan ensi kesää. Siitä huolimatta ihmeteltävää riitti ja pysähdyttiin mm.katsomaan jokea ja isoja laitteita. Meillä oli omia eväitä mukana ja paljon juotavaa. Päivä oli kuuma, joten välillä pidettiin pieni breikki varjossa. 


Kaikenkaikkiaan Linnanmäellä oli todella kivaa, pojat nauttivat ja mennään varmasti uudelleen vielä kesän aikana. Koen, että 3-vuotiaille oli tarpeeksi tekemistä ja mikä parasta; ilmaiseksi. Muutama euro tosin meni, kun pojat kalastivat ja saivat saaliillaan saippukuplapullot...

Oletteko käyneet lasten kanssa jo Linnanmäellä? Mitä pidätte?     

6 kommenttia:

 1. Oi miten kiva lintsin reissu teillä oli! Kesäloman aikana jossain huvipuistossa olisi tarkoitus käydä, mutta emme ole vielä päättäneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! :) Okei, oon kuullut hyvää myös Särkänniemestä. Katsotaan jos me lähdettäis sille suunnalle kesän aikana...

   Poista
 2. Me olimme viime vuonna 3- ja 5-vuotiaiden kanssa ensimmäistä kertaa lintsillä. Pienempikin oli juuri yli sen 100 cm, joten molemmat pääsivöt kaikkiin ilmaislaitteisiin.

  Ja molemmilla oli kivaa, olipa mukana muutama aika jännäkin laite, joihin silti halusivat uudelleen. Taitaa tänä kesänäkin vielä nuo ilmaislaitteet riittää,tidellakin pointsit niistä lintsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva, että molemmat oli yli sen 100cm. Ne muutamat laitteet mitä meiltä jäi välistä näytti kyllä tosi kivoilta. Plussaa siitä, ettei sisäänpääsymaksua ole enää, kuten joskus oli! :)

   Poista
 3. Me oltiin juuri edellisviikolla Helsingissä ja lintsillä perheen kanssa. Taaperolle riitti nuo ilmaiset vempeleet ja oli oikein kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla! :) Mä vähän jopa yllätyin siitä miten kivoja ne ilmaislaitteet on ja niitä on kuitenkin ihan riittävästi, jopa alle 100cm! :) Äh, pakko päästä pian uudelleen! :D

   Poista

Kiitos kommentista! <3