Sivut

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

#LindexPink & Roosa nauha

Lokakuu on vaaleanpunainen! Monessa kaupassa olette saattaneet huomata Roosa nauhoja? Tämän vuoden nauhan suunnitteli Michael Monroe. Olen ostanut Roosa nauhan jo monen vuoden ajan. Siitä menee koko myyntihinta (3€) Syöpäsäätiölle suomalaisen syöpätutkimuksen ja neuvonnan hyväksi. Helppo ja kaunis tapa auttaa.

Roosa nauhan lisäksi ostin Lindexin oman roosa rannekorun, josta menee koko tuotto (9,95€) Roosa nauha -keräykseen. Rannekoru on valmistettu Ruotsissa ja se tulee kauniissa pakkauksessa.     


Pukeutuminenkin on saanut inspiraatiota vaaleanpunaisesta ja hempeistä sävyistä. Kaivoin kaapista käyttöön kesällä ostamani vaalean karvatakin. Kannatti hamstrata alesta helteiden aikaan, koska ovh 119€ oli alessa alle parikymppiä! Paita on haalean vaaleanpunainen suosikkini (Lindex) ja laukun sävy sopii loistavasti takkiin. Yksi lempiasuistani ehdottomasti! 


Joko teillä on Roosa nauha tai Lindexin roosa rannekoru?

2 kommenttia:

  1. On tottakai roosanauha joka vuosi, tänä vuonna vielä iki-ihanan Miken suunnittelema. :) Ja facessa on tarkoitus osallistua: Saumanvaran sydämestä - Roosa nauha -huutokauppa 14.10.2016. Sieltä saa lapselle huutaa ihanuuksia ja rahat menee parhaaseen tarkoitukseen. :)

    Hejdi_

    VastaaPoista
  2. Ilman muuta Roosa nauha on lokakuun asuste ja usein takissa vielä pitempäänkin. Harmi vain, että aika harvan takissa sitä näkee. Pinkein terveisin Leena

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3