Sivut

tiistai 18. lokakuuta 2016

Viimeisiä viedään

Nyt on meneillään ne kriittisimmät hetket opinnäytetyön suhteen. Hassua ajatella, että kolmen viikon päästä olen palauttanut työni jo arvioitavaksi. Paljon on mielestäni vielä muokattavaa, lisättävää ja kokonaisuuden hiomista. Pitäisi vaan osata päättää milloin se on valmis ja lopettaa. Tämän ja ensi viikon käytän vielä tiiviisti oppariin, joten blogissa saattaa olla hiljaisempaa. Vastauspostaus laittamiinne kysymyksiin ilmestyy, kunhan ehdin syventyä vastaamiseen kunnolla. 

Viime viikolla kävin Hulluilla päivillä. Kerrankin onnisti ja sain ostettua pojille Vikingin gore tex -talvikengät. Yleensä olen yrittänyt saada netistä tilattua, mutta tällä kertaa menin myymälään ja kenkiä oli vielä hyvin jäljellä. Kenkien lisäksi ostin molemmille Reiman hanskat, collegehousut ja joululahjaksi muutaman kirjan, palapelin ja sähköhammasharjat. Lastenhuoneeseen ostin yövaloksi pallovalot ja itselleni korvikset ja olohuoneeseen palmuvehkan. Palmuvehka sopii täydellisesti meille, niin helpohkon hoidon kuin ulkonäön puolesta! Sunnuntaina meidän lähikoululla järjestettiin MLL:n kirppari, jossa olen perinteisesti käynyt äitini kanssa. Onneksi mentiin tälläkin kertaa, sillä tehtiin hyviä löytöjä. Jimille ja Theolle löytyi uudenveroisia leluja todella edullisesti ja minulle muutama vaate ja kullanvärinen kynttilänjalka.    


Yritän edelleen pitää kiinni siitä, että pyhitän illat perheelle ellen ole töissä, joten nyt me syödään ja lähdetään sen jälkeen potkutellen puistoon. Koko päivän sisällä istumisen ja näytön tuijottamisen jälkeen tekee hyvää vähän ulkoilla.

Kivaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3