Sivut

maanantai 21. marraskuuta 2016

Bloggaajien inspiraatiopäivä - #BID

Pari viikkoa sitten oli tuttuun tapaan bloggaajien inspiraatiopäivä - bloggers' inspiration day, johon osallistuin. Paikkana oli Konepajan Bruno, joka sopi siihen tarkoitukseen täydellisesti. Olen osallistunut kyseiseen tapahtumaan jo useamman kerran, mutta tämän kertainen oli ehdottomasti lempparini. Ihastuin paikkaan ja inspiroiduin jo pelkästään siitä.

Osastot oli todella mielenkiintoisia ja kotiinviemiset huippuja ja just omaan makuun sopivia. Sain Gladen tuoksukynttilöitä ja erilaisia kodin raikastajia, Hugo Bossin hajuvesi -uutuuden The Scent for Her, Max Factorin uutuusripsivärin False Lash Epic (on ollut käytössä siitä asti, tykkään!), juomapullon, Vero Modan farkkupaidan, kynsienhoitosetin, kynsilakan, teetä ja lahjakortin Vilan ja Vero Modan liikkeisiin.   


Testasin Instrumentariumin pisteellä silmälaseja ja kävin kuvauttamassa itseni lempikehysteni kanssa. Tulette näkemään valitsemani kehysmallin piakkoin. Syötävää oli tarjolla New York loungessa ja kuohuvaksi valitsin Fresitan. Se ei petä koskaan!

Päivä oli todella onnistunut ja inspiroiva. Oli kiva päästä hetkeksi taas keskittymään vain blogijuttuihin kaiken sen opparin kirjoittamisen keskellä. Ainoa harmi näissä tapahtumissa on se, etten tunne ketään. Olenkohan ainoa, jolla ei ole blogiseuraa? Olisi kieltämättä vähän mukavampi mennä tapahtumiin jos olisi edes yksi tuttu. Monen blogia luen ja välillä jätän kommentteja, mutta siihen se jää. Miten blogimaailmassa tutustutaan? Mennään vaan juttelemaan, kun törmätään?


Energistä uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3