Sivut

keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Meidän kuulumisia

Tultiin vasta äsken sisään, koska Jimi ja Theo innostuivat lumesta niin paljon. Aamulla maassa oli vähän valkoista, mutta nyt iltaa kohden sai tehdä jo ensimmäiset lumityöt. Kaivoin poikien Stigat varastosta ja laskettiin mäkeä 1,5 tuntia. Hyvä treeni samalla, kun vetää kahta 15 kiloista perässä ylös mäkeä kerta toisensa jälkeen. Ensilumi!  Lumen myötä otin esiin viime vuonna ostamani Michael Korsin talvikengät. Ne on vielä ihanammat kuin muistin!

Me ollaan jo tovi intoiltu alkavaa talvikautta ja tulevaa joulua. Tehtiin ensimmäiset joulutortut ja korkattiin glögikausi pari viikkoa sitten. Viikonloppuna tehtiin pipareita ja laitettiin tähtivalo ikkunaan. Yritän jarrutella muiden joulukoristeiden kanssa vielä jokusen viikon, ettei niihin kyllästy jo ennen joulua...


Perjantaina Jimi ja Theo saavat toista kertaa putket korviinsa. Osastolla Helsingissä on oltava klo. 7.45. Onneksi aika on ihan aamusta, niin on helpompi paastota ennen nukutusta. Vähän jännittää, etenkin kun nyt pojat ovat jo niin isoja, että ymmärtävät paremmin mitä tapahtuu. Viime vuonna putkitus meni ongelmitta eikä nukutuksestakaan tullut kiukkuisuutta tai mitään mistä varoiteltiin. Eiköhän se tälläkin kertaa suju.

Lauantaina on kivaa ohjelmaa vastapainoksi jatkuvalle tietokoneen ääressä istumiselle ja opparin kirjoittamiselle. Päivällä järjestetään bloggaajien inspiraatiopäivä (bloggers' inspiration day), jota odotan innolla. Illalla pojat pääsevät mummolaan yökylään (jos kaikki menee perjantain putkituksessa hyvin) ja me mennään Jessen kanssa juhlistamaan meidän kaverin kolmekymppisiä.


Ihanaa loppuviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Upeet nuo MK:n kengät :) Muistatko paljonko tuollaiset maksoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihanat! Oliskohan ovh ollut päälle 200€? Tilasin Stockalta, mutta silloin oli joku huippuale ja maksoin niistä lopulta n. 60€ :) Stockalla on aina välillä joitain tuotteita tosi hyvällä alella, sattui hyvä tuuri!

      Poista

Kiitos kommentista! <3