Sivut

torstai 3. marraskuuta 2016

Vastaukset kysymyksiin: Mummi

Mikä oli mummin ensireaktio saadessaan kuulla tyttärensä raskaudesta? :) 

Olin todella onnellinen, tiesin kuinka paljon Nanna ja Jesse toivoivat perheenlisäystä ja se, että tulossa on kaksoset sai minut onneni kukkuloille. 

Miten kuvailisit Jimiä yhdellä sanalla? Miten kuvailisit Theoa yhdellä sanalla?

Jimi sovitteleva, Theo tempperamenttinen 

Miten tulet toimeen vävysi kanssa?

Erittäin hyvin, Jesse on todellinen unelmavävy. Asumme lähekkäin ja näemme tosi usein, Jessen mielestä ehkä välillä jopa liiankin usein, mutta ei se koskaan valita, välillä Jesse käy meillä poikien kanssa kahvittelemassa kun Nanna on töissä, tulee siis käymään ilman Nannaakin.   


Onko Jimillä ja Theolla juttuja, joita he tekevät selkeästi enemmän mummin kanssa?

Ei varsinaisesti, kyllä me tehdään samoja juttuja kuin he tekevät kotonakin, mutta voi olla, että mummilla on hiukan tiukempi "kuri" tietyissä asioissa.

Tykkäävätkö pojat paljon samoista vai eri asioista?

Pojat tekevät lähes kaiken yhdessä ja jos eivät ole yhdessä niin kyselevät jatkuvasti missä veikka on. He eivät välttämättä tykkää juuri samoista asioista, mutta koska heillä on niin tiivis yhteys niin usein veikan esimerkki vetää mukaan niin hyvässä kuin pahassa, tarkoitan siis tihutöitä =).


Asutteko lähekkäin?

Asumme lähekkäin, kävellen matkaan menee alle 10 minuuttia, poikien kanssa hieman pidempään kun pitää tutkia ja ihmetellä kaikenlaista matkan aikana. 

Mitä mieltä mummi on Nannan bloggaamisesta? :)

Kirjoittaminen on hyvä tapa purkaa tuntojaan ja kertoa niistä asioista, joista haluaa kertoa. Luulen, että varsinkin poikien ollessa vauvoja oli kirjoittaminen Nannalle jopa terapeuttista. Kirjoittelen itsekin, varsinkin runoja, joten Nanna on tainnut periä kipinän minulta. Olen siis todella tyytyväinen siihen, että Nanna pitää blogia. 

Millainen lapsi Nanna oli? =) 

Nanna oli todella rauhallinen, kiltti ja aurinkoinen lapsi, jolla oli hyvä itsetunto. Uskalsi olla juuri sellainen kuin oli, ei mennyt massan mukana. Murrosikää ei tullut, emme ole kertaakaan tapelleet vielä tähän päivään mennessä. Nanna on paras ystäväni, matkaseuralaiseni, "terapeuttini", kriitikkoni varsinkin vaatteiden suhteen, sanoo aina suoraan onko outfit hyvä vai huono =) Olemme siis todella läheisiä, näemme tai ainakin viestittelemme päivittäin ja touhuamme milloin mitäkin joko kahdestaan tai koko perheen kanssa. Olen siis monessa mukana.    


Kiitos kysymyksistä! Seuraavaksi Jesse ja minä vastausvuorossa! 
Mummille kiitos vastauksista! <3

2 kommenttia:

 1. Milloinkas saadaan sun ja Jessen vastaukset kysymyksiin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin kysymyksiin, tässä linkki: http://mama-loves-you.blogspot.fi/2017/01/nanna-vastaa-kysymyksiin.html :)

   Jesse vastaa piakkoin, kunhan saan sen tietokoneen ääreen ;)

   Poista

Kiitos kommentista! <3