Sivut

torstai 24. marraskuuta 2016

Voimistelurenkaat - koko perheen suosikki

yhteistyössä Suomen Voimistelutuote

Saatiin jokin aika sitten Suomen Voimistelutuotteelta testiin puiset voimistelurenkaat. Ne sellaiset samanlaiset puiset, joilla itse aikoinaan roikuin ala-asteen liikkatunnilla. Alkuun mietin, että mihin me sellaiset laitamme. Jesse keksi heti sopivan paikan ja renkaat laitettiin eteisen ja olohuoneen välissä olevaan tilaan. Siitä pääsee hyvin ohi, renkaat saa nostettua ylös ja tarvittaessa todella helposti kokonaan pois. Tähän mennessä ollaan vain nostettu ne ylös jos niitä ei käytetä eikä ne häiritse lainkaan.

 
Voimistelurenkaita tilatessa saa itse valita renkaiden koon, hihnojen värin ja niiden pituuden. Valittavana on myös kattokannakkeet jos valmista kiinnityspaikkaa ei vielä ole. Me tilattiin kannakkeet palomiehenhakasilla, koska meillä ei ollut niitä omasta takaa. Valinnat on helppo tehdä selkeän tilaussivuston ansiosta.

Voimistelurenkaille valittiin aikuisten koko ja valkoinen väri (valkoinen on vain erityistoiveesta ja lisähinnasta saatavilla) sekä 400cm valkoiset hihnat. Hihnojen pituutta on helppo säädellä niissä olevien pikalukkojen ansiosta. Meille olisi hyvin riittänyt lyhempikin hihnapituus, mutta ylimääräinen hihnaosuus on kätevä kiinnittää tarralla rullalle eikä se näin ollen häiritse ollenkaan. Asennus ei vaatinut muuta kuin kattokannakkeiden kiinnittämisen.

Voimistelurenkaiden hinta-laatusuhde on mieletön ja iso plussa sille, että voimistelurenkaat on 100% kotimaista käsityötä ja tehty kotimaisesta kestävästä koivuvanerista. Renkailla on 2 vuoden takuu.  Olen kuullut voimistelurenkaista pelkkää hyvää ja yhdyn ylistyspuheisiin itsekin ihan täysin. 

Suomen Voimistelutuotteen valikoimista löytyy myös mm. puinen leuanvetotanko, puolapuut ja trapetsi.Voimistelurenkaita on käytetty joka päivä siitä lähtien, kun ne meille tuli. Jimi ja Theo rakastavat roikkua renkaissa, keinua niissä, seisoa ja keinuttaa itse vauhtia jne. Yhdessä roikkuminen onnistuu myös, kun molemmille on oma rengas. Välillä hämmästyn siitä, mitä kaikkea kolmevuotias keksii ja osaa. Jesse on treenannut erilaisia sarjoja ja minä venytän selkääni. Renkaat on hitti! Niillä voi oikeasti tehdä mitä ikinä keksii ja ne sopii kaikille.

Erinomainen joululahjavinkki, saa täyden kympin meiltä! 
 

Onko teillä kokemusta voimistelurenkaista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3