Sivut

tiistai 23. toukokuuta 2017

Arkisia kuvia ja kuulumisia

Olen joutunut turvautumaan puhelimen kameraan kuvaamisessa. Kamerani meni rikki heti risteilyltä palatessamme (onneksi ei ennen tai matkan aikana!) ja sain siirrettyä ulkoiselle kovalevylle vain kuvat laivalta enkä mitään Tukholmasta. Harmittaa ihan hurjasti ja olen odottanut vakuutusyhtiön vastausta enemmän kuin mitään nyt viime päivät. Eilen tuli päätös korvattavuudesta ja nyt yritän löytää huoltopaikan, jotta saisin mahdollisimman pian kamerani kuntoon tai uuden tilalle. Nyt viimeistään on tullut huomattua miten tärkeitä kamera ja kuvaaminen minulle on. 

Puhelin kulkee aina mukana, joten sillä on tullut otettua kuvia viimeisen viikon ajan. Viime viikko meni todella nopeasti töiden ja perheen parissa. Lauantaina grillattiin ja Lagerhausista ostamani lautasliinat ja pillimukit pääsi käyttöön. Nyt alkuviikon olen saanut nauttia vapaasta. Sää on ollut mahtava ja eilenkin tuli vietettyä koko päivä ulkona. Söin Jimin ja Theon kanssa aamiaista takapihalla, leikittiin vesileikkejä, käytiin pyörälenkillä ja puistossa, nähtiin kahta kaveriani ja hengailtiin takapihalla. Ollaan innostuttu pyöräilystä niin, että dagismatkatkin taitetaan usein pyöräillen. Theo ja Jimi polkevat kovaa ja mamma yrittää pysyä perässä. Saan samalla itse hyvän aamulenkin. 

 

Kuukauden päästä olen jo kesälomalla, en malta odottaa! Jimi ja Theo ovat koko heinäkuun kotona, vaikkei saatukaan Jessen kanssa lomaa heinäkuulle kuin yksi viikko. Yritetään muulla tavalla sumplia kolme viikkoa, ettei poikien tarvitse mennä varapäiväkotiin. Heille tulee yhteensä kuusi viikkoa lomaa dagiksesta, aika ihanaa. Olen kesäisten säiden inspiroimana miettinyt meidän kesäsuunnitelmia ja vaikkei mitään sen spesiaalimpaa tehdäkään, niin kesästä tulee varmasti kiva! Pojille riittää vesileikit lähipuistossa, metsäretket ja yhdessäolo. Korkeasaari, Linnanmäki yms. siihen päälle on vain plussaa. 

Aurinkoista viikonjatkoa! 
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3