Sivut

sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Sadeasut pastelliväreissä

Yhteistyössä Jollyroom 

Sateella meillä ulkoilee "päron" ja "kyckling", kuten Theo ja Jimi itsensä nimesivät. Saatiin Jollyroomilta ihan mielettömän kauniin väriset pastellisadeasut ja pojille tulee niistä mieleen päärynä ja tipu. Me ostettiin syksyllä Jollyroomilta saman Nordbjorn -merkin tummansiniset sadeasut ja ollaan oltu tyytyväisiä niihin. Ne on nyt käytössä dagiksessa ja helpoimmaksi koen, että kotona on aina omat sadevaatteet. Ulkoilu sadesäällä saattaa muuten jäädä sen takia, ettei kotoa löydy sopivia varusteita niiden unohtuessa dagikseen.

Nordbjorn Solid sadeasut light yellow ja light green 


Nähdessäni sadeasujen uudet värit, olin myyty. En ole aikaisemmin nähnyt pastellisia versioita, nämä piristää kummasti harmaassa säässä. Vihreän ja keltaisen lisäksi valikoimissa on vaaleanpunainen sekä leopardiprintti joko vaaleanpunaisella tai vihreällä pohjalla. Otin koon 110/116cm, koska välillä alle täytyy mahtua enemmän vaatetta ja koko on juuri hyvä. Se ei ole liian iso, koska säätövaraa housujen henkseleissä on niin paljon ja takissa on pitävä resori. Nyt sisävaatteissa on käytössä 104/110 cm eli otin periaatteessa yhtä kokoa isomman, koska pojilla tuntuu olevan taas kasvuspurtti meneillään.  

Viimeinen kuva on lempparini. Se kuvastaa hyvin Jimiä ja Theoa, aina yhdessä vieri vieressä tutkimassa jotain. Heillä on jatkuvasti joku keskustelu menossa ja välissä kuuluu "eikö niin, Theo" "mitä tykkäät, Jimi", johon veli sitten vastaa. He ovat kyllä sellainen kaksikko, että!      


Mitä te tykkäätte 
pastellisista sadeasuista?

2 kommenttia:

  1. Suloiset sadeasut! Sadeasuissa värit ovat yleensä niin räikeet, että tällaiset versiot on tosi kivat. :) Hyvää äitienpäivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! :) Voi kiitos samoin! Toivottavasti oli ihana päivä <3

      Poista

Kiitos kommentista! <3