Sivut

torstai 14. joulukuuta 2017

Viides hääpäivä

Me vietettiin tiistaina meidän viidettä hääpäivää. Uskomatonta, että me ollaan oltu viisi vuotta naimisissa. Jotenkin hymyilyttää, että pojatkin olivat jo silloin matkassa mukana, mutta ei vaan tiedetty siitä vielä. Viisi vuotta sitten mentiin naimisiin, kaksi päivää häiden jälkeen tein positiivisen raskaustestin ja aika pian sen jälkeen saatiin tietää kaksosista. Aikamoinen onnenryöppy silloin!

Olin tiistaina vapaalla poikien kanssa ja aloitettiin päivä katsomalla kuvia meidän häistä. Pojat ihmettelivät kovasti, miten serkut olivat silloin niin pieniä ja kävivät läpi kaikkien vieraiden nimet. Lähdettiin käymään ostoksilla, kun meillä oli kerrankin kunnolla aikaa ja pojat odottivat innoissaan pääsevänsä leikkipaikalle. Löydettiin kaikki mitä ostoslistalla oli eli joululahjat dagikseen, paketointitarvikkeita Flying Tigerista ja donitseja Arnoldsista. Otettiin välipalaksi smoothie, jonka voimin jaksettiin olla reissussa kolmisen tuntia. Neljävuotiaiden kanssa menee ostosreissulla hyvin jos käy välillä esimerkiksi leikkipaikalla tai lelukaupassa, jotta heillekin on mielekästä tekemistä.  


Kotona siivoilin poikien leikkiessä keskenään, syötiin päivällistä Jessen tullessa kotiin ja odotettiin meidän vanhempia hääpäiväkahveille. Pojilla oli tietysti kova kiire päästä maistamaan donitsia, kun vieraat tulivat. On kiva, että nykyään heille käy melkein kaikki sama kuin meille, koska kananmuna ei enää allergisoi. Ilta meni mukavasti kahvitellessa ja poikien esitellessä temppuja. Sain Jesseltä viisi kaunista ruusua ja lempinoutoruokaani.

Tänään on dagiksen joulujuhla, josta saa ihan omanlaisensa latauksen joulunodotukseen pikkutonttujen ja tuttujen laulujen kautta. Pojat ovat vielä ensi viikon hoidossa, mutta sitten heillä alkaa reilun viikon pituinen joululoma, josta saan itsekin olla vapaalla neljä päivää. Kohta on tämäkin vuosi taputeltu ja kiitollisena katson kohti ensi vuotta. Sitä ennen vietetään kuitenkin ihana, unohtumaton joulunaika. Enää kymmenen päivää.

Odotatteko te jo joulua?  

2 kommenttia:

 1. Onnea teille hääpäivänä! :)

  Odotan jo joulua. Nyt on eka joulu kun meidän +1v lapsetkin ymmärtää jotain siitä, niin se varmasti tuo iloa meille aikuisillekin.
  -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voi miten ihanaa, lasten myötä joulusta tulee kyllä entistä erityisempi! Mukavaa joulunodotusta, enää viikko! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3