Sivut

torstai 13. kesäkuuta 2019

6-vuotisjuhlat lähestyvät

Lauantaina juhlitaan meidän kuusivuotiaita! Virallinen päivä on vasta ensi viikolla, mutta lauantaina haetaan Batman -kakku, ilmapalloja ja nautitaan päivästä läheisten kanssa. Ollaan porrastettu sen verran, että ensin tulevat kummit ja ystävät ja vähän myöhemmin iltapäivällä sukulaiset.

Onneksi lauantaille on luvattu hyvää säätä, jotta voidaan hyödyntää myös terassia. Meidän koti tuntuu todella pieneltä aina, kun saadaan vieraita.

Tilattiin poikien toiveiden mukainen kakku Cake o' Clockista, minkä lisäksi tarjoilupöydästä löytyy mm. porkkanakakku, teemaväreihin sopivia karkkeja, popcornia, muutama suolainen piirakka ja karjalanpiirakoita munavoilla.


Tänään on tarkoituksena tehdä perusteellinen siivous ja huomenna käydään ruokakaupassa. Juhlien järjestäminen on ihanaa, erityisesti nyt kun pojat itsekin odottavat innolla koristeiden laittamista, leipomista ja muuta juhliin liittyvää valmistautumista. Toinen pojista on innokas apu keittiössä ja toinen suurpiirteisemmin vähän siellä sun täällä.

Kuudennet syntymäpäiväjuhlat, jotka järjestetään pojille. Vuodet ovat menneet nopeasti, vähän turhan nopeasti. Pienistä pojista on kasvanut taitavia, reippaita, oman tyylin omaavia kuusivuotiaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3