Sivut

maanantai 24. kesäkuuta 2019

Juhannusviikonloppu


Aurinko, lämpö, ystäviä, perhe, vesileikkejä, ranta, hyvää ruokaa, päiväunet, ulkoilua, mansikkakakku ja saunomista. 

Me vietettiin kaupunkijuhannusta. Jessellä oli päivystysvuoro töissä, joten piti olla koko juhannus valmiudessa kodin lähettyvillä. Alkuun harmitti, ettei päästy tänäkään vuonna juhannukseksi mökille, mutta onneksi sinne voi yhtä hyvin mennä jonain muuna viikonloppuna ja Jessen loman aikana.

Oltiin perjantaina ystävien luona, jossa grillattiin ja pojat leikkivät vesileikkejä. Oli ihan täydellinen juhannussää ja illalla käveltiin vielä läheiselle rannalle. Ellen tutki hiekkaa ja pojat etsivät merestä aarteita uusilla haaveillaan. Rento, hauska päivä! Lähdettiin lasten nukkumaanmenoajan lähestyessä kotiin ja kaikki nukahtivat ennätysajassa.


Lauantai ja sunnuntai meni omalla painollaan ja parasta oli kiireettömyys. Ei ollut suunnitelmia eikä aikatauluja. Oltiin paljon ulkona ja käytiin puistoissa ja lähimetsässä kävelemässä. Innostuin jopa pelaamaan jalkapalloa Jessen ja poikien kanssa, kun mentiin puiston vieressä olevalle tekonurmelle. Ellen nukkui sopivasti päiväunia, joten saatiin rauhassa keskittyä poikiin. 

Jalkapallo on aina ollut se ainoa urheilulaji, mistä en ole koskaan sen kummemmin pitänyt. Yllätin sekä itseni että Jessen syöttö- ja kuljetustaidoillani. Pojat ovat vasta hiljattain kiinnostuneet jalkapallosta ja ovat siitä nyt niin innoissaan, että saavat syksyllä aloittaa ensimmäisen harrastuksensa. 

Yhdessä pelaaminen oli yksi viikonlopun kohokohdista ja varmasti mennään pian uudelleen! 


Mitä teidän 
juhannukseen kuului? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3