Sivut

maanantai 29. heinäkuuta 2019

Fiilikset kesäloman jälkeen


Kahden viikon kesäloma on nyt vietetty. Kaksi viikkoa meni nopeasti, vaikka ensimmäisen viikon aikana mietittiin useaan otteeseen miten mukavan pitkiltä päivät tuntuvat ja miten paljon yhden päivän aikana ehtii tehdä.

Jessen loman aikana keskityttiin yhdessä olemiseen. Kotityöt tehtiin oikeastaan vasta "pakon edessä" ja kotona vallitsi välillä tavallista isompi kaaos. Blogiin liittyen tein oikeastaan vain sellaisia asioita, mitkä ei näy tänne eli lähinnä vastasin sähköposteihin ja tein muutaman aiheluonnoksen. Instagram päivittyi tavallista hitaammin, joten loma on oikeasti tuntunut lomalta.

Allekirjoitan täysin sen, että loma näkyy kotona. Meille sattui vielä niin hyvät säät, ettei montaa hetkeä oltu sisällä. Koko perheen kesken pyritään käymään eri paikoissa ja ollaan sen suhteen aktiivisempia. Yksin lasten kanssa ollessani keskityn enemmän kotiympäristöön ja tarjoan lapsille virikkeitä kotona, lähipuistoissa ja metsässä.


Lomalta arkeen palaaminen on herättänyt ristiriitaisia fiiliksiä. Nautin koko perheen yhteisestä kiireettömästä ajasta, mutta nautin suuresti myös rutiineista ja arjesta. Minulla on lasten kanssa toimivat rutiinit ja koen olevani tehokkaampi silloin, kun olen päivät yksin heidän kanssaan. Tietysti se on myös raskaampaa, mutta saan enemmän aikaan ja pystyn jollain tapaa olemaan läsnäolevampi.

Vaihtelu virkistää; akut tuntuu latautuneen ja ollaan monta ihanaa muistoa rikkaampia.

Mistähän lähtisin purkamaan meidän kesälomajuttuja tänne, ehkä joku kooste? 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3