Sivut

torstai 11. heinäkuuta 2019

KESÄN 2019 BUCKET LIST

° Helsinki, Hanko & Parainen, leikkipuistot, kiertely, meri  

° mansikat & herneet 

° Tallinnan päiväristeily, lasten ensimmäinen kerta Tallinnassa

° Happy Waffle, Helsinki - pakko testata!   

° pari yötä mökillä, pannukahvia, käynti kyläkaupalla, järvimaisema, luonto  

° kesäherkku Pavlova  

° kesäilta takapihan terassilla Jessen kanssa  

° Muumimaailma & Linnanmäki  

° ranta & hiekkaleikkejä 

° Ed Sheeranin keikka 

° sähköpotkulaudan testaaminen 

° treffi-ilta 

° irtojätskipallot jäätelökioskilta


Olen ollut lasten kanssa kesälomalla muutaman viikon ja huomenna Jesse liittyy meidän seuraan kahdeksi viikoksi. Meillä on suunnitelmissa käydä mökkeilemässä, päiväristeilyllä Tallinnassa ja tehdä reissuja Helsinkiin. 

Rakastan kierrellä Helsingissä ja nähdä uusia paikkoja, käydä eri leikkipuistoissa, ihailla kauniita taloja ja pysähtyä jonnekin syömään. Ilman määränpäätä fiiliksen mukaan. Hanko on toinen, mikä halutaan tänä kesänä kokea. En ole koskaan käynyt Hangossa, mutta olen kuullut sen olevan upea kesäkaupunki! 


Pojat pääsevät viikonloppuna Legolandiin, jonne lähtevät isovanhempiensa kanssa. He lentävät Billundiin, jossa ovat kaksi yötä. Pojat ovat odottaneet reissua jo malttamattomina, vaikka kertoivat kyllä soittavansa meille ja haluavansa nähdä Ellenin puhelimen FaceTimessa... 

Äitiä jännittää olla ensimmäistä kertaa näin pitkä aika erossa ja vielä eri maissa! Tiedän kuitenkin, että matka menee hyvin ja pojat saavat unohtumattomia, hienoja muistoja isovanhempiensa kanssa. Pojat kotiutuvat maanantaina, jolloin ollaan vaan rauhassa yhdessä kotona. 

Tiistaina aamuni alkaa sokerirasituksella, jota olen jännittänyt. Toivon, ettei arvoissa ole mitään häikkää. Sen jälkeen tehdään jotain meidän listalta ja "startataan" kesäloma kunnolla!   

Mitä teidän 
kesäsuunnitelmiin kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3