Sivut

tiistai 16. heinäkuuta 2019

Ilmapallot 1-vuotiskuvauksiin

Käytiin perjantaina ottamassa Ellenistä 1-vuotiskuvat ja samalla meistä muutama perhekuva. Meitä kuvasi taitava kaverini Nea (Instassa @neannii & @neaanniinaphotography), joka sai lapset pysymään aloillaan ja koko kuvaustilanne oli onnistunut.

Kuvattiin ulkona upeassa miljöössä isojen puiden ja vanhan kartanon luona. Nea oli ottanut pienen korin mukaan, jossa Ellen alkuun istui ja ihmetteli. Myöhemmin hän nousi seisomaan ja siitäkin saatiin napattua muutama kuva.

Minulla oli selvä visio kuvista ja halusin ehdottomasti ilmapalloja mukaan. Menin inspiraatiokuvani kanssa Iso Omenan Juhlamaailmaan, jossa myyjä antaumuksella mietti kanssani haluamani ilmapalloasetelman eri värisävyjä.

Juhlamaailman ilmapallobaari on ihana! Heillä on esillä esimerkkiasetelmia ja he ehdottavat rohkeasti eri vaihtoehtoja, sommittelevat ja tekevät upeita ilmapalloasetelmia. Iso suositus!  


Valitsin Ellenille kolme tavallista ilmapalloa, ruusukultaisen sydämen sekä uutuuden pyöreän "saippuakuplapallon". Saippuakuplapallo on mieletön, niin kaunis ja kestävän tuntuinen. Hain ilmapallot perjantaina ja nyt tiistaina ne on vielä samassa kunnossa kuin silloin. Toivottavasti ne pysyisivät kauniina lauantaihin asti, jolloin Ellen täyttää vuoden ja pidämme juhlat. 

Muita ilmapalloista
 innostunutta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3