Sivut

maanantai 12. elokuuta 2019

Julisteet osana sisustusta + alekoodi

Yhteistyössä Poster Store 


Poster Store on ruotsalainen yritys, joka tarjoaa laadukkaita julisteita ja kehyksiä eri tyyleissä. Yrityksen perustajina ovat ruotsalaiset veljekset, jotka halusivat taiteen olevan kaikkien saatavilla - eikä sen tarvitse olla kallista. 

Julisteita on moneen sisustustyyliin ja niiden selaaminen on helppoa eri kategorioiden ansiosta. Inspiraatiosivulta saa ideoita ja sivun tauluseinistä voi hahmottaa mm. julisteiden koot paremmin.

Julisteet painetaan Tukholmassa ruotsalaisessa paperitehtaassa taidegalleria-laatuiselle raskaalle paperille, jolla on vastuullinen metsäalan FSC-ympäristömerkki. Painotehtaalla ja kaikkien julisteiden valmistuksella on lisäksi pohjoismainen Joutsenmerkki. Julisteilla on arkistointiominaisuudet eivätkä ne muutu keltaisiksi ajan kuluessa.  

Poster Storen valikoimissa on julisteiden lisäksi kehyksiä. Kehyksiä on useissa eri materiaaleissa ja sävyissä. Vahvistettuja alumiinikehyksiä on kultaisina, kuparisina, hopeisina ja mattamustina.

Puukehyksiä on tammen ja saksanpähkinän värisinä sekä mäntypuisia mustana ja valkoisena. Kehyksissä on pleksilasi, jolla on samat heijastavat ominaisuudet kuin lasilla, mutta se on kestävämpää, kauniimpaa ja kristallinkirkasta.


Valitsin meille julisteita lastenhuoneeseen, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen.

Lastenhuoneen päivittäminen on ollut meillä viimeisimpänä projektina, joten Poster Storen yhteistyö tuli juuri oikeaan aikaan. Isot taulut oli se mikä lastenhuoneesta vielä puuttui. Minulla oli visio päätyseinän maalaamisesta, jolloin isot 50x70cm julisteet pääsisivät oikeuksiinsa valkoisten kehysten kanssa.

Lastenhuoneen päätyseinä maalattiin kauniilla siniharmaalla sävyllä. Sen jälkeen sommiteltiin kalusteita, yksinkertaistettiin huoneen piensisustusta ja laitettiin seinälle hylly sekä kaksi julistetta: maapallo ja kuu. Niiden värimaailma sopii täydellisesti yhteen seinän sävyn kanssa. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen.


Toiselle puolelle lastenhuonetta laitoimme valas -julisteen. Pojat ovat erityisen kiinnostuneita maailmasta, avaruudesta, merestä, eläimistä ja kaloista. Mielestäni lastenhuoneen julisteet sopivat hyvin yhteen poikien mielenkiinnon kohteiden kanssa.


Olohuoneen ja makuuhuoneen julisteet valitsin fiilispohjalta. Olohuoneeseen marmorikuvioinen &-merkki kultaisissa kehyksissä, koska se sopii huoneen yleisilmeeseen. Meillä on olohuoneessa sekä kultaisia että hopeisia yksityiskohtia, mutta kehyksissä kaipasin sekaan nyt kultaista. Makuuhuoneeseen tuli kaunis tekstijuliste meidän sängynpäädyn yläpuolelle "Always kiss me goodnight". Se on meidän hääkuvan vieressä.


Ellenin nurkkauksessa on suloinen kirahvi. Naulakon viereen sopi 21x30cm kokoinen taulu juuri sopivasti. Kirahvi käy erityisen hyvin nyt syksyn tullessa, kun olen ottanut esiin jo muutaman okran sävyisen koristetyynyn, kuten myös Ellenin sängyssä on koristeena. Leopardikuvioiset lakanat jatkavat samaa sävymaailmaa.

Tykkään vaihdella sisustusta pienten detaljien avulla ja muun muassa julisteet ja koristetyynyn päälliset sopivat siihen loistavasti. Pienellä vaivalla iso muutos. Vuodenaikojen vaihtuessa kaipaan kotiin aina pientä piristystä. Muita samanlaisia?


ALENNUSKOODI! 

Poster Store tarjoaa blogini lukijoille 30% alennuksen julisteista 25.8.2019 asti. Alennus lasketaan normaalihinnoista. Alennus ei koske Selection -osion julisteita.

Käytä koodia: kristallikruunu30 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3