Sivut

perjantai 1. marraskuuta 2019

Halloween lasten kanssa


Jos edellisen blogipostauksen aihe oli Netflix&chill, on tämä postaus aikalailla sen vastakohta. Olen ollut todella aikaansaava ja täynnä energiaa. Inspiraatio on huipussaan, olen tavannut kivoja ihmisiä eri tapahtumissa, ollut sopivasti töissä, nähnyt ystäviä ja mikä tärkeintä; ollut perheen kanssa. 

Tällä viikolla oli useampi arkivapaa ja me nautittiin, kun meitä oli illalla kaksi vanhempaa kotona. 

Inspiraation lisääntyminen liittyy varmaan vuodenaikaan, nyt kun on halloween ja näin marraskuun ensimmäisen päivän myötä joulunodotus alkaa. Ensi kuussa on joulu! Illat pimenee häkellyttävän aikaisin, mutta onneksi on kynttilät ja koristevalot. Katsotaan milloin meille ilmestyy tähti tai valokranssi ikkunaan...  


Halloweenia on kiva viettää lasten kanssa, kun he ovat niin innoissaan pukeutumisesta, ovat askarrelleet koristeita ja pienetkin halloweeniin liittyvät jutut tuntuu heistä suurilta. 

Laitoin esille meidän viimevuotiset koristeet itsetehtyjen joukkoon ja odotan poikien reaktiota, kun he tulevat eskarista kotiin. Me mennään illalla lasten halloween -juhliin kavereiden luo ja viikonloppu saa kivan startin! 

Vietättekö te halloweenia?      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3