Sivut

maanantai 25. marraskuuta 2019

Joulukoristeita esille pikkuhiljaa & kuulumisia

Viime aikoina on tuntunut siltä, ettei tunnit riitä kaikkeen! On niin paljon mitä pitää tehdä, mitä haluaa tehdä ja mitä pitäisi vielä ehtiä tekemään. On ollut vähäunisia pätkäöitä, itkuinen ja flunssainen Ellen, aktiviteetteja kaipaava tehokaksikko, vaatekaappien läpikäymistä, kotityöt, työt ja treenaaminen.

Blogi on jäänyt yhtälöstä pois Ellenin lyhyiden päiväunien takia, koska se on oikeastaan ainoa mahdollinen aika kirjoittamiselle. Olen kaivannut blogia ja iloinen, että olen pääsemässä vanhaan rytmiin taas.

Täällä siis kaikki hyvin ja ennallaan. Sain jo muutaman huhuiluviestin Instagramissa, kun blogi ei ole päivittynyt. 


Ellenillä on vielä ajoittain rohiseva yskä, mutta muuten hän on kunnossa ja iloinen oma itsensä. Oltiin kotona lepäilemässä muutama päivä, mutta loppuviikosta käytiin Helsingissä näkemässä kavereita ja pyörähdettiin Marsaanan pr-toimistolla ja yhdessä Acon aamiaistapahtumassa. 

Pääsin tutustumaan Acon uuteen ihonhoitosarjaan Sensitive Balance, mikä vaikuttaa muutaman päivän käytön perusteella juuri herkälle ihotyypilleni sopivalta (tuotteet saatu)


Viikonloppu oli täynnä ohjelmaa, kun töiden lisäksi käytiin kolmilla synttäreillä. Juhlia kerrakseen! Tällä viikolla ollaan lähinnä kotona, ulkoillaan ja laitetaan joulua kotiin. Muutama jouluinen yksityiskohta meillä jo on, kun ostin viininpunaiset kruunukynttilät kynttelikköön ja solmin punaisen rusetin lasikoristeeseen. Yllättävän pienellä saa haluttua tunnelmaa! 


Minulla on lauantaina työpaikan pikkujoulut ja sunnuntaina on jo 1.adventti, joten jo on aikakin laittaa joulukoristeita esille. Pojat kyselivät jo joulukuusen perään, kun näkivät naapurilla kauniin koristellun kuusen. Katsotaan milloin joulukuusi ilmestyy, ehkä viikonloppuma! 

Joko te olette laittaneet joulukoristeita?     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3