Sivut

keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Viimeinen kuukausi ennen hoitovapaan päättymistä

Tajusin eilen, että kuukauden kuluttua aloitetaan päiväkotiin tutustuminen.

Aurinko paistoi, ulkoiltiin Ellenin kanssa, hän osoitti asioita ja minä kerroin mitä ne on. Tavallinen arkinen juttu, mutta nehän on loppupeleissä niitä parhaita. Ajattelin siinä kävellessä miten tulenkaan ikävöimään meidän rauhallisia aamupäiviä - ja koko kotona olemista Ellenin kanssa... 

Se lohduttaa ja helpottaa uuden arjen hyväksymistä, että minulla tulee edelleen olemaan vapaapäiviä arkena, joten Ellenin ei tarvitse olla täysiä viikkoja hoidossa ja saadaan edelleen nauttia meidän kotipäivistä silloin tällöin. 

 Poikien tekemät joulupallot <3 


Huomaan yrittäväni ottaa kaiken irti näistä päivistä. Jesse yrittää lohduttaa ja muistuttaa arkivapaista, mutta kai tämä on jotain äidin tunneskaalaa, mikä on vaan läpikäytävä. Yhtenä päivänä teen listaa päiväkodissa tarvittavista ulkovaatteista ja toisena mietin miten saataisiin työaikataulut sopimaan yhteen ja kotihoito voisi jatkua.

Tämän "kriiseilyn" ohella ollaan vietetty pikkujoulua kotona ja koristeltu joulukuusi, leivottu pipareita ja joulutorttuja, nukuttu hyvin, nautittu lumisista päivistä ja pohdittu viikon arkiruokia. Autossa soi jouluradio (silloin kun minä ajan) ja aurinkoisista päivistä on tullut tosi latautunut fiilis!

Mitä teidän joulukuuhun kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3