Sivut

keskiviikko 11. joulukuuta 2019

Vaatteiden ulkonäkö ennen käytännöllisyyttä


Oltiin viime viikolla käymässä Paraisilla, josta nämä kuvatkin on otettu. Päälläni olleesta vaaleasta asusta tuli mieleen, että pukeudun itse useimmiten ulkonäkö ennen käytännöllisyyttä. 

Kolme lasta ja kurakeli, mutta pukeudun kokovaaleaan asuun? 

Olen monesti sanonutkin rakastavani vaatteita, asujen miettimistä, muotia ja eri tyylien yhdistelyä. Valitsen vaatteet sen mukaan mikä mielestäni näyttää hyvältä. Lasten kanssa vaaleat vaatteet saattaa toisinaan sotkeentua, mutta ne saa pestyä. En koe varovani yhtään sen enempää, vaikka päälläni olisi mitä. 

Minulla on oma tyylini, jossa oloni tuntuu hyvältä. Jesse ihmettelee välillä vaateyhdistelmiäni, mutta taitaa olla tottunut jo kaikkeen. Eniten olen bleiseri-nahkahousut-korkokenkä -tyyppiä. 

Ulkoillessa pukeudun niin, että pysyn lämpimänä. Saatan istua hiekkalaatikolla pörrötakki päällä, mutta se on mielestäni ihan yhtä okei kuin perinteinen toppatakki.     


Olen saanut kuulla olevani pinnallinen, mutta tiettyyn pisteeseen asti siinä ei mielestäni ole mitään väärää. Tyyli, vaatteet ja kauneusjutut ovat minulle tärkeitä, mutta ne oikeasti tärkeät ja arvokkaat asiat elämässä ovat jotain aivan muuta.

Lapsille ostan tietysti vaatteita, jotka ovat pehmeitä ja mukavia päällä. Heillä mukavuus ja käytännöllisyys on tärkeintä.  

Mikä teille on tärkeintä 
omassa pukeutumisessa?


2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä, jos on oma tyyli, ei siitä tarvitte tinkiä ees hiekkalaatikolla. Ite tykkään kattoa edellisenä iltana huomisen vaatteet valmiiksi, valita korut ja muut asusteet. Aamukiireessä voi sitte vaan hypätä vaatteisiin sisään. Mulle tulee mietityssä asussa hyvä ja itsevarma olo, ja koen että se osottaa myös vähän "arvostusta" muitaki kohtaan - tulin töihin siistinä ja kivannäkösenä. Välillä teen asiakaspalvelutehtäviä toimistohommien lisäksi ja sillon tuntuu erityisen tärkiältä olla edustava, koska asiakas näkee minut firman kasvoina. Ei ole mielestäni kamalan pinnallista tai turhamaista tehä asiat niin, että itelle tulee hyvä olo. Se olohan säteilee sitte muihinki ihmisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivasti kirjoitettu, allekirjoitan täysin :) Jos on jotain menoa niin teen saman, että katson vaatteet ja asusteet valmiiksi edeltävänä päivänä, ettei tule sitä inhottavaa kiireessä valitsemista ja nihkeää fiilistä asusta.

      Poista

Kiitos kommentista! <3