Sivut

keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Uusi vuosikymmen

Hyvää uutta vuotta 2020! 


Sinne meni joulukuu jouluvalmisteluineen ja vuosi vaihtui. Olin muutaman viikon "blogitauolla", koska elämä vei. Tein joulukuussa tavallista enemmän töitä ja sen myötä yritettiin sumplia lastenhoitokuvioita, Ellen sairasti flunssan, nukuttiin huonosti ja ylimääräinen "oma aika" meni kotihommiin ja jouluvalmisteluihin. 

Sairastuin itse flunssaan muutama päivä ennen jouluaattoa ja olo alkaa vasta nyt olla parempi. Yskä vaivasi erityisesti öisin, joten univelkaa kertyi. Harmittaa, etten voinut nauttia joulusta ja välipäivistä ihan samalla tavalla kuin normaalisti. Tärkeimpänä tietysti oma vointi ja sen mukaan mennään, mutta kaipaan energistä oloa ja jaksamista. 


Lapset ovat kotona loppiaiseen asti, minkä jälkeen pojilla jatkuu esikoulu ja Ellen aloittaa tutustumisen päiväkotiin. Tuntuu hassulta, että viikon päästä ollaan menty uudenlaista arkea jo muutama päivä. Uuteen arkeen liittyen; toivon saavani pian uuden työpaikan, sillä nyt tunnen tarvitsevani säännöllisemmät työajat ja vapaat viikonloput.  

Tälle vuodelle toivon uuden työpaikan lisäksi paljon terveitä päiviä, juostuja kilometrejä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia! Meillä on kivoja suunnitelmia alkaneelle vuodelle, mutta niistä lisää myöhemmin. 

Mitä te toivotte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3