Sivut

tiistai 28. tammikuuta 2020

Irti ahdistuksesta

Uusi viikko on alkanut paremmin kuin muutama edeltäjänsä. Ellen jäi hyvin päiväkotiin; vei sinkkivoiteensa ryhmän aikuiselle ja meni syliin. Sinkkivoide piti viedä mukaan, kun Ellenillä on jostain syystä vaippaihottumaa. Muutenkin iho on alkanut yhtäkkiä kuivua ja hän raapii itseään paljon. Ennen ei ole ollut mitään ongelmaa ihon kanssa.

Aamu meni ilman turhia venkoiluja poikien osalta, joten kaikille jäi hyvä mieli. Viikonloppuna pojat olivat sitä mieltä, ettei mikään ole hyvin ja kaikki on tylsää, joten uusi viikko otettiin innolla vastaan.

Käytiin eilen kiipeilemässä Boulderkeskuksessa poikien kanssa, kun haluttiin tehdä jotain vain heidän kanssaan ja meillä oli tosi hauskaa! Pojat oivalsivat idean heti ja olivat taitavia. He kokeilivat kaikkia lastenratoja ja viihtyivät hyvin. Ellen oli sen aikaa äitini kanssa. 


Tuntuu hyvältä päästä vuodenvaihteen sairastelusta ja ahdistuksesta irti. Silloin oli niin monta kuormittavaa asiaa päällekkäin, että tunsin tukehtuvani. Poikien koululomakkeet on lähetetty, Ellenin päivähoito alkanut hyvin ja olen päässyt normaaliin elämään kiinni - ihanaa! 

Kivaa tiistaita! 

2 kommenttia:

  1. Voisikohan Ellenin iho-oireet johtua allergiasta? �� Nyt kun kovat pakkasetkaan eivät kuivata ihoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin samaa, mutta hänellä on ollut sama, tavallinen ruokavalio jo puoli vuotta ja oireet alkoi vasta ihan hiljattain, joten vaikea sanoa mille voisi olla allerginen... Täytyy tarkkailla ja toivoa, että menee pian ohi! :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3