Sivut

torstai 2. tammikuuta 2020

Valkoinen sohva lapsiperheessä - Ikea Söderhamn


Haaveeni valkoisesta sohvasta kävi toteen. Olen jo useamman vuoden miettinyt meille valkoista kulmasohvaa ja paras vaihtoehto toivomillani spekseillä löytyi Ikeasta. Googlasin ja luin paljon kokemuksia Ikean Söderhamn -sohvasta. Moni on ollut todella tyytyväinen, mutta muutama taas pettynyt istuintyynyjen valahtamiseen. Nimenomaan lapsiperheissä sohva on tuntunut toimivan hyvin.

Hinta-laatusuhde, helposti pestävät kankaat, ulkonäkö ja mallin muuntelukykyisyys saivat meidät hankkimaan sohvan. Silloin sattui vielä olemaan -15% tarjous. Valittiin valkoiset Finnsta -kankaat ja itseasiassa kaksi istuintyynyn päällistä on jo kerran pesty kahvin läikyttyä sohvalle. Kahvitahrat lähti pesukoneen pikaohjelmalla ongelmitta.

Sohva on ollut meillä nyt vajaan kuukauden ja tähän mennessä ainoa negatiivinen asia on ollut sohvan kasaaminen. Se tuli Ikean tyyliin osissa miljoonan ruuvin kanssa ja tuntui kuin Jesse olisi oikeasti tehnyt koko sohvan itse. Ensi kerralla harkitaan vakavasti kasauspalvelua, jos tehdään joku yhtä iso hankinta Ikeasta.


Valkoinen sohva sitoo yhteen koko muun sisustuksen ja sopii meidän kodin tyyliin. Meillä on paljon valkoista sisustuksessa ja se mielletään helposti persoonattomaksi ja tylsäksi. Itse en ajattele lainkaan niin! Siinä missä värikäs koti on jonkun mieleen niin valkoinen on meidän juttu.

Valkoinen on raikas ja valoisa ja sen kanssa on esimerkiksi helppo vaihdella kodintekstiilejä vuodenaikojen mukaan, kun kaikki sopii.

Moni karttaa valkoisen ja pienten lasten yhdistelmää, mutta itse sanoisin valkoisen olevan helppo - niin hullulta kuin se kuulostaakin.
 
Katsotaan millaisena sohva pysyy meillä, voin raportoida lisää hieman pidemmän käyttökokemuksen jälkeen.

Kivaa loppuviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Millaisia kokemuksia valkoisesta nyt vähän ajan kuluttua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ollut loistava valinta! :) Vaikka kolme lasta niin on pysynyt hyvännäköisenä ja iso plussa kun päälliset on niin helppo ottaa pesuun. Olen pessyt päälliset pari kertaa ja pesun jälkeen koko sohva on kuin uusi!

      Poista

Kiitos kommentista! <3