Sivut

sunnuntai 24. tammikuuta 2021

Viikonlopun kohokohdat

Viikonloppuna on tullut levättyä ja mentyä sopivassa suhteessa. Menemisellä tarkoitan lähinnä kotona touhuamista, ulkoilua lasten kanssa ja kirpparikierrosta. Kävin pitkästä aikaa suosikkikirpparillani (Nella&Nuttu) äitini kanssa ja löysin todella ihania vaatteita Ellenille. 

Mainitsinkin jo aiemmin, että hän alkaa kasvaa ulos vaatteistaan ja on taas aika laittaa pienet kiertoon ja hankkia uusia. Ellen tosin juuri sai mummoltaan ison kasan vaatteita, joten pian alkaa olla hyvä määrä 98cm kokoa. Ellen oli sanonut mummolle toivovansa pinkkejä vaatteita, joten mummon yllätyskassi oli mieluinen! 

Nykyään Ellen valitsee lähes aina itse vaatteensa, toisinaan annan muutaman vaihtoehdon, ettei ihan pelkässä balettimekossa lähde dagikseen... 

Näin sunnuntai-iltana on levollinen olo, kun koti on siisti, pyykkiä on pesty useampi koneellinen ja jääkaappi on täynnä uutta viikkoa varten. Maanantaissa on mahdollisimman vähän stressiä ja kankeutta, kun perusasiat on kunnossa. 

Vielä pitää katsoa lasten vaatteet ja reput valmiiksi ja voi olla rauhallisin mielin loppuillan. Onneksi menen huomenna vasta yhdeksän pintaan töihin, joten saan aloittaa viikon iisisti.  

Olen järjestellyt kodin piensisustusta. Se on ehdottomasti lempipuuhaani. Jesse ei aina voi ymmärtää, mikä merkitys sillä on missä joku maljakko tai kynttelikkö on, mutta kyllä se vaikuttaa koko huoneen ilmeeseen, hah! 

Kynttilöitä on tullut poltettua niin paljon, että valkoisten peruskynttilöiden varastoa täytyy piakkoin täydentää. Yleensä ostan kynttilät joko Ikeasta tai Rustasta. 

Otsikkoon palatakseni; naurattaa miten "kohokohtia" on olla kotona, polttaa kynttilöitä, tehdä kotitöitä ja käydä kirpparilla. Niin ne kuitenkin on ja hyvä niin. 

Kivaa sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3