Sivut

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Helsingin seudun monikkoperheiden kirppis

Viikonloppu oli paras pitkään aikaan! Nyt on tosi hyvä fiilis :)

Perjantaina:

- heräilin rauhassa ja söin pitkän kaavan aamiaisen
- olin töissä
- illalla meillä oli pari kaveria
- lakkasin superkivat kynnet

Lauantaina:

- lähdettiin heti aamusta miehen kanssa Paraisille yllätysvisiitille mummin luo
- vietin koti-illan, katsoin leffan ja kirjoitin koulutehtävää

Sunnuntaina:

- kirppis
- käytiin veljellä ja vietiin veljenlapsille pääsiäismunat ja kummitytölle iso kasa vaatteita
- kahvittelin illalla kavereiden kanssa ja masu sai ihailua ja silittelyä :)

Nyt siihen kirppisreissuun! Herättiin aikaisin ja olin yhtä malttamaton ku pikkutyttö jouluaattona "mennäänkö jo mennäänkö jo", nimittäin HMP:n kevätkirppikselle Vantaalle! :)

Kuulutaan Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:hyn ja sitä kautta saatiin tieto kirppiksestä. Kirppis oli Pakkalassa klo.10-13. Oltiin siellä 10.30. Olin ihan taivaissa, kun näin ne kaikki pöydät täynnä minivaatteita!!! Ensin kierrettiin ja katsottiin mihin tehdään ekana täsmäisku. Valittiin pöytä, jossa oli eniten ihan pieniä vaatteita. Myyjä oli tosi mukava ja auttavainen, itsekin kaksosten äiti. En tiennyt yhtään mitä kannattaa ostaa, koska ei oltu vielä ostettu mitään! Myyjä kysyi laskettua aikaa ja sen mukaan neuvoi koon ja mitä kannattaa ostaa ja mitä ei. Kuten, ettei kannata ostaa 74cm kesävaatteita, koska vauvat syntyy loppukesästä.

Ostettiin tosi paljon vaatteita ja yhdet iiiihanat tossut! Muutama selvä tyttövaatekin tarttui mukaan, koska ajattelin, että jos meille tuleekin pojat, niin annan tyttövaatteet veljentytölle, joka syntyy kesäkuussa. Rahaa meni reilu kymppi ja nyt meillä on vaatteita puolitoista kassillista :-)
Sukat on ihan älyttömän pienet, miten voikaan olla noin pienet! <3 Saatiin kymmenet sukat ja parit sukkikset kaupan päälle yhdeltä myyjältä. Seuraavaksi pitää päättää mihin kaappiin vauvojen vaatteet laitetaan. xxxx   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3