Sivut

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen

Pääsiäinen on menny tosi kivasti, vaikken olekaan tehnyt mitään erityistä. Perjantaina näin kavereita, lauantain olin töissä ja tänään meen Jessen kanssa käymään vanhempieni luona (siellä on kuulemma jotain sekä poitsuille että mammalle;)). Illalla lähdetään Jessen kanssa käymään joko Hyvinkäällä tai sit meen kahville kaverin kanssa. Huomenna vaan lötkötän kotona ja rakennan meidän pesää, heh.

Meidän kylppärissä tapahtui kauan kaivattu, mahtava muutos eilen! Sillä aikaa, kun mä olin töissä niin täällä touhusivat Jesse ja appivanhemmat kylppärin ja verkkokellarin varaston kimpussa! Nyt meillä on valoisan tuntuinen ja oikeasti ihan kiva kylppäri, kun karmean näköinen ja likainen suihkukaappi lähti kaatopaikalle! Nyt kylppärissä mahtuu kuivaamaan pyykkejä, lasten amme mahtuu suihkuun ja tilaa tuntuu olevan ihan valtavasti! Kyllä tekee iloiseksi :)
Varastosta taas hävitettiin kaikki ylimääräinen roina, mitä oli paljon. Siellä oli vielä vanhan asukkaan tavaroita. Nyt kaikki on järjestyksessä.

Pesin äsken kaikki poitsujen vaatteet. Oli ihanaa laittaa niitä kuivumaan ja nyt ihailen niitä. Niin pieniä ja suloisia. Myöhemmin viikkaan ne kaappiin ja alan suunnittelemaan lastenhuonetta. Kuten varmaan huomaa, oon tosi innostunut nyt kaikesta kotiin liittyvästä. Haluaisin vaan koko ajan tehdä jotain..! Loppuun vielä kuvat aamupalasta NAM ja masusta 19+3! <3 Hyvää pääsiäisen jatkoa! xxxx
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3