Sivut

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Hyvää naistenpäivää!

Heräsin siihen, että aamiainen tuotiin sänkyyn :) yllätyin tosi paljon, en ees itse muistanut naistenpäivää. Yleensä mä hehkutan kaikkia mahdollisia tärkeitä (ja vähemmän tärkeitä) päiviä jo hyvissä ajoin. Kuten synttärit; niistä on ollut puhetta jo monta kuukautta ja The Day on huhtikuun puolivälissä ;P

Anyway, mahtava herätys. Yö ei ollu mikään paras, mies tuli myöhään kaverilta enkä yleensä saa unta kunnolla ennen ku tiedän et se on kotona. En saanut eilenkään ja asiaa pahensi aikaisemmin päivällä katsottu Paranormal activity 4... Järkyttävää. Pelkään muutenkin niin en ymmärrä miks katsoin sen. Aloin sit tietty kuvittelee kaikenlaista. Sekin oli varma merkki jostain, kun tulin kotiin ja sytytin pöytälampun, mikä poksahti..?

Palataan asiaan, hyvää naistenpäivää kaikille teille ihanille naisille! :)

Tänään on viikkoja 16+1. Masu tuntuu kasvaneen ihan kunnolla tässä viikon aikana. Napa on muuttanut muotoaan. Ikävänä vaivana on alaselkäkipu. Ajoittainen vihlova ja pistävä kipu jossain häntäluun kohdalla, mistä kipu jatkaa yleensä vasempaan jalkaan johonkin reiden kohdalle. Maatessa on tuskaa kääntyä selältä kyljelle, kun selkä jumittaa ja on "lukossa". Sattuu järjettömän paljon, kunnes saan jotenkin napsautettua lukon auki. Eilen pitkän kävelylenkin aikana lukko paheni eikä se tunnu nyt aukeavan. Välillä en pysty kävelemään ja kipukohtaus yllättää. Kiva mennä tänään ja huomenna töihin... Oon myyjänä vaatekaupassa ja työ on seisomista, jatkuvaa kiirettä, kyykistelyä ja paikasta toiseen juoksemista. En viitti enää nyt hakea saikkua, kun yhden äkillinen poissaolo vaikuttaa niin paljon muihin. Eikä olo niin huono ole, jos tästä vielä pahenee niin sit kyl lääkäriin.

Masussa tuntuu olevan tuhat perhosta tällä hetkellä! Tosi jännä tunne! :) kuplintaa ja perhosia. Jeee! XxxxEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3