Sivut

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ristiäislahjat

Pojat sai tosi ihania ristiäislahjoja. Tuli sekä perinteistä kummilusikkaa että tarpeellista käyttötavaraa. Pojat saivat sekä yhteisiä juttuja että ihan omia. Oon jo innoissani laittanut tavaroita paikoilleen samalla niitä ihastellen...

* Pentikin nallehuppupyyhe ja viltti
* Muumit Viidakko lastenastiasto, Muumit ensimmäinen kuva-albumini ja Muumit magneettinuket Jimpalle sekä samanlainen kuva-albumi Tepille
* Pentikin Nalle -lastenastiasto Tepille
* Lindexin supersuloiset paidat
* Kummilusikat, 2 Theolle ja 1 Jimpalle
* Barnkammarboken (ruotsinkielisiä satuja ja CD)


  

* Valokuvakehykset & lahjakortti perhekuvaukseen
* kastesormus Jimille
* sukat ja tumpunpidikkeet
* Mauri Kunnaksen lasten mukit (aiheina jalkapallo = Jesse ja pesäpallo = minä) 
* unikaverit (Ainu Viidakko) 
 

* pieni laatikko poikien leluille
* Elodie Details -tuttinauhat
* Juna -kummilahja Theolle
* Tiny Love Animal Concert -leikkimatto
* Pentikin isot puput ja Nalle pyyhkeetPojat sai myös rahaa. Kuten sanottu; ikimuistoiset ristiäiset ja hienoja lahjoja! 
Mitäs te tykkäätte? xxxx

22 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihania juttuja olette saaneet! <3

  VastaaPoista
 2. Ihania lahjoja! :) Ja ristiäiset on aina niin ihana juhla :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) niin on! Jotenkin niin koskettavat, kauniit ja puhtaat juhlat :)

   Poista
 3. Ihania lahjoja! :)

  Meidän Niilolla on tuollainen Pentikin pupu, se on ihan lemppari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) en yhtään ihmettele, että on lemppari. Se on niin pehmeä ja varmasti kiva uni- ja leikkikaveri :)

   Poista
 4. ihania lahjoja!! :)

  pakko kysya et kumpi noista lindexin paidota on tarkotettu ja kummalle??
  jai hairitsemaa ku koitan miettii et kumminpai ne menis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Heh, lahjan antajan mielestä ei varmaankaan sen suurempaa väliä. Me pidetään lähes poikkeuksetta Jimpalla sinistä ja Tepillä vihreää vaikkei ns.omia vaatteita pojilla ookaan.
   Pidetään farkkupaitaa Jimpalla ja vihreäruudullista Tepillä :)

   Poista
 5. Ihania lahjoja on pojat saanu! Oot saanu uuden lukijan, sillä oon parin päivän aikana lukenu kaikki sun blogin kirjoitukset ja teillä on kyllä mahtunut kaikenlaista tähän vuoteen.. Tsemppiä hirmusti tulevaisuuteen!<3 olette ihana perhe:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Mulla on mahtavia lukijoita <3 Kaikkea hyvää :)

   Poista
 6. Tykkään tuosta juna-säästölippaasta täysillä! <3

  VastaaPoista
 7. Meilläkin tuo kirahvi unikaverina ja hyvin toiminu, kun pienestä asti ollut mukana aluksi myös ruokailussa ja nykyään vaan nukkumisessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih suloista :) Meillä se on nyt unikaverina, saa nähdä tuleeko poikien kasvaessa mukaan myös muihin juttuihin!

   Poista
 8. Puhuuks teistä jompi kumpi pojille ruotsia? Mä rakastuin noihin kehyksiin, pentikin peittoon ja tohon lelulaatikkoon! Ihanaa että teillä on mennyt kaikki hyvin, säikähdyksistä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei. Mä osaan ruotsia melkein yhtä hyvin kuin suomea (isä puhuu mulle ruotsia), mut ruotsi ei tule ns.automaattisesti enkä sen takia halua puhua sitä pääkielenä. Luen satuja ruotsiksi, laulan ruotsiksi ja kuunnellaan ruotsinkielisiä lauluja ja Ruotsin aamutv on aamuisin päällä taustalla :D Mun isä puhuu ruotsia pojille.
   Samoin! :) Kehyksiin laitetaan kuvat meidän perhekuvauksesta!
   Niinpä, onneksi :)

   Poista
 9. Ihania lahjoja pojat ovat saaneet! :)

  Oli mulla sulle ihan asiaakin! Kuinka paljon teillä oli 50-56 cm vaatteita varattuna pojille? Oliko 50 cm vaatteet sopivia kun pojat kotiutuivat? Oliko mielestäsi liian vähän, sopivasti vai liikaa vaatetta? Yritän täällä pähkäillä kuinka paljon vaatetta kannattaa varata etukäteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Meillä oli tosi vähän. Osittain sen takia, kun ei ehditty ostelee mitään vuodelevon takia. Osittain sen takia, kun kaikki ajatteli, että meillä on jo niin paljon minivaatteita, että ostavat reilua kokoa. Niinhän meillä sit olikin niitä reiluja vaatteita paljon, mutta miniä tyyliin 5 bodya, 5 housut ja parit sukat.

   Poikien kotiutuessa kävin ostamassa lisää 50-56 koon vaatteita. Nyt meillä on aika paljon :D Yhteensä varmaan 20 bodya, 15 housut ja muutama normipaita. Toisaalta, onhan poikiakin kaksi, niin vaatteitakin täytyy olla enemmän!

   Pojille oli koko 50 vielä vähän reilu kotiutuessa. Minivaatteille on ollut siis paljon käyttöä! Tällä hetkellä pojat käyttää merkistä riippuen 44-62 koon vaatteita eli skaala on laaja! :D Isoista eli 62 hihat kääritään ja 44-50 on ihan sopivia. Vaikka meille sanottiin, että turhaa ostaa kokoa 50, meidän tapauksessa se oli lähes välttämätöntä ja vaatteille on ollut käyttöä jo melkein 3 kk :)

   Itse en siis allekirjoita sitä, että kokoa 50-56 ei kannata ostaa. Sitä kokoa on hyvä olla jonkin verran, mutta jos näyttää siltä, että kokoa tarvitaan pitempäänkin niin saahan kaupasta ja kirppareilta aina lisää :) Tsemppiä Kaisa! :)

   Poista
 10. Olipa ihanaa löytää blogisi! Täällä olisi nimittäin myös yksi 23-vuotias odottaja, jolle tänään kerrottuun varhaisultrassa tieto kaksoisraskaudesta ja jopa mahdollisuudesta että olisivat identtiset kaksoset. Huh huh, aikamoinen ylläripylläri oli meille, ei osattu yhtään odottaa tällaista (minun suvussani kun ei kaksosen kaksosta ole). Nyt täällä yritetään päästä pienoisen alkujärkytyksen yli ja iloita vahvoista sykkeistä. Mutta nyt jos joskus on tuki ja jonkun toisen kokemus tarpeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PALJON ONNEA KAKSOSUUTISESTA!!!! <3

   Ihanaa, että "ilmoitit" itsestäsi! Kiva tietää kuka juttujani lukee! :) Erityisen kivaa on tietää muista kaksosia odottavista/kaksosten äideistä! Vertaistuki on tarpeen! :D

   Muistan itsekin sen, kun saatiin tietää kaksosista. Se oli aikamoinen yllätys meillekin, vaikka suvussa on kaksosia. Ei sitä usko tapahtuvan omalle kohdalle. Nopeasti ainakin meillä se alkujärkytys vaihtui uskomattomaan onneen ja ylpeyteen kaksosista :) (vaikka edelleen aina välillä sitä mietti/miettii miten tulee pärjäämään kahden kanssa)
   Jos haluat niin voit laittaa mulle sähköpostia, vaihdan mielelläni kuulumisia ja kokemuksia :)
   Vielä kerran, mahtavaa! Onnea! :)

   Poista
 11. Täältä ilmottautuisi uusi lukija! Mielenkiinnolla jää lukemaan blogiasi :) Itsestäni tulee loppuvuodesta kaksosen kummi ja aloin miettimään, että tuleeko kummilahja viedä vain omalle kummilapselle vai viedäänkö molemmille kastettaville lahja? Kuinka te oletitte?

  VastaaPoista
 12. Tervetuloa seuraamaan :) Ihanaa, onnea kummiudesta! Me oletettiin, että kummi hankkii lahjan vain kummilapselleen. Meillä moni kummeista tosin osti myös toiselle vauvalle (vähän pienemmän) lahjan. Ei-kummit antoivat lahjan molemmille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3