Sivut

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

I heart you

Pitkästä aikaa on viikko tuntunut pitkältä, voimat on olleet totaalilopussa ja olen laskenut aikaa viikonloppuun ja Jessen kotoiluun. Jouduin hyvästelemään rakkaan Famoni, joka nukkui pois. Samaan saumaan Jesse joutui tekemään pitkiä päiviä töissä, joten olin yksin poikien kanssa. Pojilla oli just silloin ihmeellinen kiukkukausi meneillään ja koitin vaan selvitä kaikesta hammasta purren. Onneksi Jessen työajat normalisoitui ja sain apua poikien hoitoon ja olkapään, jota vasten itkeä.

Työkiireidensä helpotuttua Jesse patisti mua viettämään omaa aikaa, joten keskiviikkona lähdin Hyvinkään Willaan shoppailemaan. Se teki uskomattoman hyvää! Taisi olla eka kerta, jolloin en jatkuvasti vilkuillut kelloa ja kiirehtinyt kotiin parin tunnin jälkeen. Olin kotona vasta iltakymmeneltä ja innoissani esittelin Jesselle ostoksiani. Pojat oli nukahtaneet ongelmitta ja sovittiin, että tehdään näin myös jatkossa. Välillä hoidetaan nukkumaanmeno yksin, jolloin toinen saa huilata.    

1. Jesse piristi mansikoilla <3 
2. käytiin 1v. neuvolassa; pojat kasvaa hienosti, rokotukset itketti hetken, oireita ei ole onneksi tullut (kuten edellisillä kerroilla se kuukauden kestävä yöhuuto...) 
3. onnea rakas 24v. Herra ei pahemmin synttäreistä välitä, mutta ilahtui kuiteski tästä pienestä yllätyksestä! 
4. Hyvinkää-reissun saalista, ah alennukset! 

Viikonloppu meni ihan liian nopeasti ja huomenna on taas uuden viikon alku... Mistähän niitä voimia nyt saisi lisää. Viikonloppu alkoi mukavasti, kun Jesse täytti 24 vuotta. Kahviteltiin sen kunniaksi ja jatkettiin kakunsyöntiä lauantaina veljentyttöni 1-vuotisjuhlissa. Tänään lähdettiin sadetta karkuun läheiseen ostoskeskukseen. Pyörittiin siellä Jessen mittakaavassa pitkä aika, noh 3 tuntia. Pojat nukkuivat osan ajasta ja muuten olivat tyytyväisinä rattaissa. Syötiin, kierrettiin kaupoissa ja käytiin ottamassa minimiesten passikuvat. Kuvat saatiin yllättävän helposti, meniköhän koko prosessiin pari minuuttia. Keskiviikkona mennään poliisilaitokselle jättämään passihakemukset ja sitten ollaankin valmiina matkaan.

5.  magee lippis mageella tyypillä (Lindex) 
6. sitä perusarkea - ihanaa miten pojat tykkää leikkiä myös kahdestaan
7. 1-vuotiaan prinsessan juhlissa
8. Bumbleride Indie Twin-rattaat ja miljoona sydäntä  

xxxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3